Ja u siebie też mam tylko na czarno machnięte wszystko a przewody pełne w piasku

Uda się. spoko. Jak mi się udało to Wam też się uda. Zrobiłem sobie pseudo nadkola do tyłu i zastanawiam się nad poprawieniem przednich.M (admin) pisze:Jery i co we Fiacie powiedzieli? Będzie jakaś krajowa akcja czy coś?
Ja u siebie też mam tylko na czarno machnięte wszystko a przewody pełne w piaskuale co zrobić przecież wklejać plastik czy jakieś nadkole to się nie uda znając życie.
Na razie mnie dyskretnie poprosili do ASO. Dziś się tam wybieram, o wynikach poinformuję.M (admin) pisze:Jery i co we Fiacie powiedzieli? Będzie jakaś krajowa akcja czy coś?
Może opiszesz swoje rozwiązanie. Jakiś rysunek techniczny czy cuś ;-)welm2001 pisze:Zrobiłem sobie pseudo nadkola do tyłu
Pooglądali mi samochód, poskrobali się w głowę i ... powiedzieli, że zadzwonią po długim weekendzie. Powiedzieli: ten typ tak ma i jest to wada konstrukcyjna.Jery pisze:Na razie mnie dyskretnie poprosili do ASO. Dziś się tam wybieram, o wynikach poinformuję.