III Ogólnopolski Zlot Linea Klub Polska 2012 r.

Spoty, zloty, spotkania zdjęcia relacje.
Jery
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 163000
Silnik: 1.3 IMA
Rocznik: 2010
Podziękował: 17 razy
Otrzymał podziękowań: 35 razy

Post autor: Jery »

Ja będę bez względu na termin. Zlot jest dla mnie priorytetem i dopiero w pozostałym czasie organizuje sobie czas wolny.

Jedynie co może się zmienić to to czy przyjadę z Kasią czy z psem :zlośnik :ryczy

Również nie klikałem
Henia ;-) red milano
Awatar użytkownika
Sebastian
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 35000
Silnik: 1.4 16v
Rocznik: 2017
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: Sebastian »

Jak dla mnie to bardziej czerwiec
will
Moderator
Moderator
Przebieg: 120000
Silnik: 1.4 8v
Rocznik: 2007
Podziękował: 127 razy
Otrzymał podziękowań: 61 razy

Post autor: will »

Nie klikałem dostosuje się do reszty Kolegów
LINEA 1.4 8V DYNAMIC
Astra K 1.4
Awatar użytkownika
krakus02
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 0
Silnik: 1.4 16V TJet
Rocznik: 2008
Podziękował: 24 razy
Otrzymał podziękowań: 16 razy

Post autor: krakus02 »

poniżej kilka propozycji, przedstawiam odpowiedzi od ośrodków wczasowych, które chętnie przyjmą nas i zapraszają na zorganizowanie zlotu LKP w terminie 25-27 maja:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Ośrodek wypoczynkowy "BARTEK" 26-200 Końskie Sielpia ul. Staszica 11

http://www.sielpiawczasy.pl/index.php

odpowiedź od ośrodka:
Witam. Jest możliwość zorganizowania zlotu w w/w terminie w domkach dwupokojowych z łazienką w cenie 30 zł za dobę za osobę. Zapraszam

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.LIBRA Karolinów, ul. Główna 135, Smardzewice

http://www.libra.tomaszow.net/

odpowiedź od ośrodka:
witam,zapraszamy, termin jest do dyspozycji ,pokoje 2,3,4 osobowe, teren na ognisko, grila, mini -spa,sala restauracyjna zapraszam

3.Ośrodek Sportu i Rekreacji "VICTORIA" 97-330 Sulejów ul. Błonie 1

http://www.osirvictoria.oit.pl/index.php

odpowiedź od ośrodka:
Witam
w podanym terminie posiadamy wolne miejsca. Koszt noclegu w domku czteroosobowym ( dwa pokoje dwuosobowe ) z łazienką wynosi 30,00 zł od osoby za dobę. Dzieci do 1 roku - bezpłatnie, od 1 do 3 lat - 15,00 zł, od 3 lat do 10 - 22,00 zł. W domkach nie ma aneksu kuchennego. Na terenie ośrodka znajduje sie restauracja oraz bar czynny całą dobę. Koszt zestawu obiadowego około 12,00- 15,00 zł.
Pozdrawiam

4.Ośrodek Wypoczynkowy Sielpia Regent

http://www.edytak.ulotka.org/

odpowiedź od ośrodka:
Witam Panie Marcinie.
Istnieje taka możliwość. Na chwilę obecną posiadamy wolne domki w n/w terminie. Musicie sobie tylko przekalkulować, czy się pomieścicie. O.W. Regent dysponuje 6 drewnianymi (2 pokojowymi) domkami. W każdym znajdują się (w większym pokoju 2 łóżka 2 osobowe a w mniejszym pokoju łóżko 2 osobowe plus jedno łóżko 1 osobowe). Dodatkowo są jeszcze na posesji 2 domki (2 pokojowe) dla 4 osób każdy. O.W. Regent to mały i kameralny ośrodek wypoczynkowy. Więcej informacji na stronie:www.edytak.ulotka.org
Pozdrawiam O.W. Regent.

5. Ośrodek Wypoczynkowy 'Przystań" ul. PCK 2/4 97-200 Tomaszów Mazowiecki

http://www.przystan.tm.pl/component/content/article/48.html

odpowiedź od ośrodka:
Witam
Możemy przyjąć do realizacji rezerwację na zorganizowanie zlotu w dniach 25-27 maja 2012 r. dla ok.40 osób. Z uwagi na już wcześniejszą rezerwację wszystkich pokoi z soboty na niedzielę, do dyspozycji grupy pozostałyby domki wieloosobowe. Podaję propozycje i koszty Noclegi - 3 domki 8-osobowe i 2 domki 10-osobowe (w domkach tych są po 4 pokoje i aneksy kuchenne) z łazienkami i tv w cenie 25 zł od osoby za dobę. Po uzgodnieniu dokładnej ilości osób w grupie sobotnio/niedzielnej może uda się wygospodarować dla Was 2-3 pokoje w budynku murowanym typu Bungalow lub Budynku głównym Ośrodka.

Na terenie Ośrodka jest Bar - Restauracja Wodnik, Ogródek piwny, lody gofry, zapiekanki, inne szybkie dania oraz możliwość zamówienia posiłków, etc. Posiadamy ładny, zielony krąg ogniskowy nie ma problemu ze zorganizowaniem ogniska. Organizujemy spływy dla każdej ilości osób takie jak coroczna Pilica-Zachwyca i wiele innych. Posiadamy ponad 100 luksusowych kajaków.

Dla Was proponujemy spływy na odcinku Pilicy od Tomaszowa przez Spałę do Inowłodza (20 km). Spływ zaczynamy u nas na Przystani w Tomaszowie i płyniemy przez Rezerwat Spalski, Teofilów, Inowłódz (ze wspaniale widocznym na wzgórzu kościółkiem św. Idziego).

Poza spływem możemy również przeprowadzić zawody na wodzie, jak np: regaty kajakowe, slalom kajakowy, cross kajakowy, itp.
I. Koszt spływu oraz organizacji zawodów na wodzie to 50 zł brutto od osoby (z 23 % Vat)
Cena obejmuje następujące świadczenia:
-kajak 2-osobowy z wiosłami i kamizelkami
-transport powrotny kajaków i osób na w/w trasie
-zabezpieczenie spływu w ratowników-instruktorów
-ubezpieczenie uczestników spływu od NNW
Zapraszam do obejrzenia galerii zdjęć ze spływów http://picasaweb.google.com/KlubAmber" onclick="window.open(this.href);return false;.

Kajaki możecie również wypożyczyć w cenie 60 zł za kajak na tej trasie. Cena zawiera transport powrotny kajaków i do 8 osób.

Proponujemy ponadto:

Kolacja grilowa w naszym, zielonym kręgu ogniskowym od 40 do 60 zł od osoby. Zestawy wraz z ogniskiem do wyboru: http://www.przystan.tm.pl/component/con ... e/189.html" onclick="window.open(this.href);return false; Drewno, kijki do kiełbasek, krąg ogniskowy, ławki, stoły - 80 zł
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę" :ryczy
tomektt
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 49000
Silnik: 1,3 mjt
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Post autor: tomektt »

Czerwiec
Dajmy spokój z tymi Borkami.
Pewna starsza Pani w swym wierszu powiedziała nic nie zdarza sie dwa razy.
No cóż Borki już zaprzeczyły powyższemu, ale Sielpia to Sielpia.
Będzie fun
Tomek
Awatar użytkownika
jay_21
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 67000
Silnik: 1.4 T-Jet
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: jay_21 »

generalnie mi termin czerwcowy także bardziej pasuje :) ale ja się dostosuje!już się nie moge doczekać, żeby się z Wami spotkać przy :pivo :)
Linea 1.4 T-Jet Red Flamenco Dynamic
Awatar użytkownika
bodzioc
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 135000
Silnik: 1.4 8V
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Post autor: bodzioc »

W maju są komunie, no to może jednak czerwiec ?
bodzioc
pawel-a2
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 41000
Silnik: 1,4 t-jet
Podziękował: 1 raz

Post autor: pawel-a2 »

Jakby termin zlotu był w czerwcu (oby nie 2, 3. 06) to też bym chętnie przyjechał. wcześniej się nie pisałem z powodu Komunii syna. jak każdy wie w tym czasie trzeba chodzić na różne spotkania, próby itp. U ns Komunie Św. są 2.06.
Pozdrawiam
Paweł
Awatar użytkownika
emmer
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 32000
Silnik: 1.5
Podziękował: 39 razy
Otrzymał podziękowań: 101 razy

Post autor: emmer »

czyli 4 i 5 odpada.
Awatar użytkownika
mireks
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 159000
Silnik: 2.0 Multijet
Rocznik: 2012
Podziękował: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 26 razy
Kontakt:

Post autor: mireks »

krakus02 - czy pytałeś o ilość dostępnych miejsc noclegowych i parkingowych?
Jeśli będzie nas tyle ile złożyło deklaracje, to potrzebny będzie parking na 28 samochodów i miejsce dla ok. 50 osób. Spodziewana frekwencja klubowiczów i samochodów znacząco ogranicza bazę ośrodków, w których można zorganizować imprezę.

Wśród wymienionych przez Ciebie ośrodków w Sielpii zabrakło Łucznika.
Łucznik nas przyjmie, ale w dniach 1-3 czerwca.

Link do ośrodka:
http://www.sielpia.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
krakus02
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 0
Silnik: 1.4 16V TJet
Podziękował: 24 razy
Otrzymał podziękowań: 16 razy

Post autor: krakus02 »

mireks pisze:czy pytałeś o ilość dostępnych miejsc noclegowych i parkingowych?
mireks, zadałem pytanie ogólne, bez dopytywania się o szczegóły, jedynie w celu zorientowania się jakie mamy jeszcze możliwości w przypadku wystąpienia problemów (rozwiązania alternatywne). Jak będzie potrzeba to mogę się dowiedzieć. Ale patrząc na ankietę to zlot będzie prawdopodobnie przełożony na czerwiec, więc jak piszesz jest jeszcze Łucznik, o którym nie pisałem bo wiedziałem, że już jest z nim nawiązany kontakt
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę" :ryczy
Awatar użytkownika
mireks
klubowicz
klubowicz
Kontakt:

krakus02 pisze:
mireks pisze:czy pytałeś o ilość dostępnych miejsc noclegowych i parkingowych?
mireks, zadałem pytanie ogólne, bez dopytywania się o szczegóły, jedynie w celu zorientowania się jakie mamy jeszcze możliwości w przypadku wystąpienia problemów (rozwiązania alternatywne). Jak będzie potrzeba to mogę się dowiedzieć. Ale patrząc na ankietę to zlot będzie prawdopodobnie przełożony na czerwiec, więc jak piszesz jest jeszcze Łucznik, o którym nie pisałem bo wiedziałem, że już jest z nim nawiązany kontakt
OK, wobec tego mamy narazie jednego pewniaka: to Łucznik, ale odpowiedź musimy dać koniecznie w tym tygodniu. Pozostałe propozycje do rozważenia. Decyzję pozostawiamy naszemu Prezesowi, który rozważa też na miejsce spotkania ANPOL :luzak
Awatar użytkownika
Sebastian
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 35000
Silnik: 1.4 16v
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: Sebastian »

No to będzie ze maną problem.W związku z zaistniałą sytłacją i zmianą terminu w maju jadę na zlot Pand jeśli to będzie termin czerwcowy to na100%się zjawię.Chyba że odległość będzie niewielka będę na 2 zlotach naraz.Ale bym wolał być tu i tu osobno ale cóż po prostu dostosuję się do reszty klubowiczów.
Awatar użytkownika
mireks
klubowicz
klubowicz
Kontakt:

Szanowni Forumowicze.

Czas podjąć decyzję na temat miejsca III zlotu LKP.

Na dzień dzisiejszy w terminie czerwcowym mamy wstępnie do wyboru trzy miejsca na III Zlot LKP:
I. BORKI - miejsce pierwszego zlotu LKP
- zalety
duży trawiasty plac, który pomieści wszystkie samochody w półokrągu
lokalizacja bardziej w centrum Polski
specyficzny klimacik przełomu lat 80/90 w ośrodku, ale postrzegam to jako atrakcję :smak
wszechobecna natura i przestrzeń:)
miejsca wystarczy dla każdego

- wady
to co jest zaletą w punkcie nr 3 dla wielu może się okazać wadą, ale atmosfera spotkania przykryje subtelny standard ośrodka, potwierdzą to uczestniczy I LKP
znikome zaplecze dla dzieciaków

II. ŁUCZNIK w Sielpii
- zalety
zdecydowanie wyższy standard ośrodka i pokoi (na miarę przyzwoitego hotelu przy podobnych cenach co w Borkch)
lepsze zaplecze biesiadne
lokalne atrakcje takie jak muzeum techniki - filia Muzeum Techniki z Warszawy

- wady
z pewnością nie da się odtworzyć klimatu z Borek (będzie porównywalnie jak w ANPOLU, ale za to będzie więcej miejsca (będzie 28 załóg :) )
w razie konieczności uzupełnienia rezerw emmer nie będzie musiał nam udostępniać samochodu z samym sobą na długą podróż do najbliższego czynnego źródełka humoru (ile to było w Sulejowie - 15 km?). Wszystko dostaniemy na miejscu lub w Ośrodku. Jery też będzie zadowolony (zorientowani będą zorientowani o czym piszę :) )
konieczne będzie przejechanie ok 50-60 km bardziej na południe od Borek co może być niezadowalające dla Kolegów zamieszkujących na północ od równoleżnika przecinającego naszą stolicę kraju.

III ANPOL w Sulejowie
Zalety i wady są znane większości uczestnikom II zlotu LKP.
Przy ilości załóg jaka się pojawi na III zlocie LKP nie zmieścimy się ANPOLU i jest to jedyne istotne kryterium przemawiające za wyborem miejsca z pkt I i II.

A więc co wybieramy?
Sprawdzone, troszkę pokryte klimatycznym kurzem ale na pograniczu z naturą Borki czy powiew luksusu bliżej cywilizacji czyli Łucznik w Sielpi?

Pozdrawiam
mireks
Jery
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 163000
Silnik: 1.3 IMA
Podziękował: 17 razy
Otrzymał podziękowań: 35 razy

Post autor: Jery »

Właśnie się dowiedziałem, że Kasi na zlocie czerwcowym nie będzie. W tym terminie jedzie z dziećmi na wycieczkę do Gdanska.

Jeśli chodzi o mnie to każdy z ośrodków mi odpowiada :pivo
Henia ;-) red milano
Zablokowany