Jedynie co może się zmienić to to czy przyjadę z Kasią czy z psem

Również nie klikałem
mireks, zadałem pytanie ogólne, bez dopytywania się o szczegóły, jedynie w celu zorientowania się jakie mamy jeszcze możliwości w przypadku wystąpienia problemów (rozwiązania alternatywne). Jak będzie potrzeba to mogę się dowiedzieć. Ale patrząc na ankietę to zlot będzie prawdopodobnie przełożony na czerwiec, więc jak piszesz jest jeszcze Łucznik, o którym nie pisałem bo wiedziałem, że już jest z nim nawiązany kontaktmireks pisze:czy pytałeś o ilość dostępnych miejsc noclegowych i parkingowych?
OK, wobec tego mamy narazie jednego pewniaka: to Łucznik, ale odpowiedź musimy dać koniecznie w tym tygodniu. Pozostałe propozycje do rozważenia. Decyzję pozostawiamy naszemu Prezesowi, który rozważa też na miejsce spotkania ANPOLkrakus02 pisze:mireks, zadałem pytanie ogólne, bez dopytywania się o szczegóły, jedynie w celu zorientowania się jakie mamy jeszcze możliwości w przypadku wystąpienia problemów (rozwiązania alternatywne). Jak będzie potrzeba to mogę się dowiedzieć. Ale patrząc na ankietę to zlot będzie prawdopodobnie przełożony na czerwiec, więc jak piszesz jest jeszcze Łucznik, o którym nie pisałem bo wiedziałem, że już jest z nim nawiązany kontaktmireks pisze:czy pytałeś o ilość dostępnych miejsc noclegowych i parkingowych?