http://sklep.tuning.pl/dzial.php?d_id=89463" onclick="window.open(this.href);return false;
NRG się chyba troszkę pomylił albo będzie miał mijania z tyłu i będzie jeździł na wstecznymCoval pisze:Gdzie te żarówki będą?NRG pisze:Oślepłem z lewej strony.....NightBreaker Plus......dźwignąłem klapę bagażnika nie wyglądało to ciekawie
Tylko pół litraNRG pisze:Mam nadzieję że nie stracę kilku litrów krwi przy ich wymianie ...
Oj tam oj tam :p Literówka. Wiadomo że chodzi o maskę :p Choć kto wie - wymiana świateł mijania przez bagażnik ... :D W poprzednim aucie (Seicento) również wrzuciłem Bosh'e - świecą do dzisiaj (a auta pozbyłem się 2 lata temu)rafcio082 pisze:NRG się chyba troszkę pomylił albo będzie miał mijania z tyłu i będzie jeździł na wstecznymCoval pisze:Gdzie te żarówki będą?NRG pisze:Oślepłem z lewej strony.....NightBreaker Plus......dźwignąłem klapę bagażnika nie wyglądało to ciekawie![]()
Night Breaker Plus bardzo fajnie świecą ale u mnie wytrzymały nie cały rok i oślepłem z obu stron jednocześnie i zostały mi tylko postojówki. O tyle dobrze że przepaliły za dnia.
Tylko pół litraNRG pisze:Mam nadzieję że nie stracę kilku litrów krwi przy ich wymianie ...
No tutaj niestety akumulator trochę przeszkadza, ale jak ktoś jest sprytny, to i 2 ręce można tam włożyćNRG pisze:Gorzej będzie ze stroną kierowcy.
NRG pisze:Skapitulowałem
Trochę się dziwię, bo jak już byłeś na tym etapie, to żarówkę miałeś w zasięgu rękiNRG pisze:Po długim dłubaniu udało mi się ściągnąć dekiel i .... dałem sobie siana i pojechałem do ASO
Kurczę, za taką cenę, to i ja bym skorzystał... samo mycie potrafi kosztować więcejNRG pisze:Wymiana w ASO 26 złotych + umyli mi samochód ;-)