Gniazdo zapalniczki samochodowej
Gdzie to to kupiłeś ? Wygląda ciekawie.aixen pisze:Ja temat rozwiązałem jak poniżej... koszt 10 PLN. Używam teraz jednego kabla USB.
Opcja raczej dla niepalących...
Co do ładowania telefonu przez USB. Owszem jest taka możliwość i sprawdza się to nawet dobrze, ale mam obawy co do późniejszego działania navi. Wcześniej w HTC Touch HD gdy podłączyłem go do ładowania via USB, navi zaczęła wariować i się zawieszać ;) A podczas dłuższej trasy zajęte USB nie pozwala na słuchanie MP3 ;)
FIAT Tipo SW Business Lounge T-Jet 1.4 @ 120KM
- aixen
- klubowicz
- Przebieg: 85555
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2007
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
NRG, jest jak jest... temat z Alledrogo, w dodatkach do GPS.
Co do prądu ładowania sporo w tym racja, przy czym, moim konkretnym przypadku nie tyle "wariuje" co jest niedoładowana...
Przeważa jednak wygoda, jeden kabel "do wszystkiego" praktycznie nie zajmuje miejsca w aucie, a ja nie palę, więc...
Co do prądu ładowania sporo w tym racja, przy czym, moim konkretnym przypadku nie tyle "wariuje" co jest niedoładowana...
Przeważa jednak wygoda, jeden kabel "do wszystkiego" praktycznie nie zajmuje miejsca w aucie, a ja nie palę, więc...
Linea 1.4 8v & LPG r.2007 wersja Dynamic 85 KKm (Syn)
Linea 1.4 Turbo r.2009 wersja Dynamc 56 KKm (To ja)
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Takie wtyczki są ogólnie dostępne, w sobotę w Leclercu widziałem identyczną. są fajne i bardzo zgrabniutkie.NRG pisze:aixen napisał/a:
Ja temat rozwiązałem jak poniżej... koszt 10 PLN. Używam teraz jednego kabla USB.
Opcja raczej dla niepalących...
Gdzie to to kupiłeś ? Wygląda ciekawie.
Sympatyk forum :-)
- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 344 razy
- Otrzymał podziękowań: 957 razy
- Kontakt:
I przetwornice w nich użyte to oczywiście totalna chińszczyzna i np taka ładowarka wpięta w rozgałęźnik razem z CB, strasznie sieje zakłóceniami zwłaszcza przy radyjkach bardziej na to podatnych. Testowałem ten temat, dlatego zdecydowałem się na porządną ładowarkę, która w pełni ładuje mi telefon z nawigacją (HTC HD2) oraz ma minimalny wpływ na pracę CBpawe1_c pisze:są fajne i bardzo zgrabniutkie.

Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
- aixen
- klubowicz
- Przebieg: 85555
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2007
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Co do CB się nie wypowiem bo aktualnie nie używam...
Faktem jest, że przy pracującym urządzeniu, jest ono cały czas ładowane. Fabryczna ładowarka potrafi je "naładować". Ale na sam komfort użytkowania nie ma to wpływu. Ja mam ją, jako dodatkową ładowarkę do telefonu, zestawu głośnomówiącego itp... rzadko używam, dlatego chciałem, aby miało maksymalnie kompaktowe wymiary i nie zajmowało miejsca w aucie. Wykonanie mechaniczne jest poprawne, nie grzeje się za mocno... jak za "dyche" może być...
Faktem jest, że przy pracującym urządzeniu, jest ono cały czas ładowane. Fabryczna ładowarka potrafi je "naładować". Ale na sam komfort użytkowania nie ma to wpływu. Ja mam ją, jako dodatkową ładowarkę do telefonu, zestawu głośnomówiącego itp... rzadko używam, dlatego chciałem, aby miało maksymalnie kompaktowe wymiary i nie zajmowało miejsca w aucie. Wykonanie mechaniczne jest poprawne, nie grzeje się za mocno... jak za "dyche" może być...

Linea 1.4 8v & LPG r.2007 wersja Dynamic 85 KKm (Syn)