Jazda... nadal głównie miasto, dwie krótkie trasy poza miasto... średnie spalanie 7.8 l LPG/100 Km... zobaczymy co dalej...

W przypadku kolizji firmy ubezpieczeniowe żądają przeglądu, a gdy nie ma wstrzymują wypłatę odszkodowania.Wysłany: Dzisiaj 19:38
Ciekawostka ! Pamiętajcie, że przegląd diagnostyczny auta z LPG wymagany jest co roku. Nie ma znaczenia to , iż w nowym aucie był on wazny 3 lata. Ja sam dowiedziałem się o tym dopiero w wydziale komunikacji gdy oddano mi mój dowód ze skróconą datą następnego przeglądu. A już myślałem że będę miał 3 lata spokoju x 180 pln.
aixen, niezła plątanina. Fajnie że masz wskaźnik ilości gazu.aixen pisze:Dla "zainteresowanych" i zwyczajnie ciekawych, kilka zdjęć z wnętrza auta i komory silnika http://aixen.fotosik.pl/albumy/787859.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wstyd przy sekwencji było by go nie miećCoval pisze:Fajnie że masz wskaźnik ilości gazu.
prawda jest taka że różnica jest praktycznie nie wyczuwalna jeśli jest dobry gazownikpawe1_c pisze:ja miałbym ochotę zagazować, tylko mam silnik słaby 77 km teraz się rozpędza jak tramwaj a z instalacja pewnie jak bryczka