Ten przerabiany termistor mi nie dawał spokoju.
nie wiem czy wcześnie czy nie ja zawsze tak wymieniam, tym bardziej że za 4 lata będzie czas na nowe!!!adamson pisze:Nie za wcześnie z tymi zimówkami ? Ja jeszcze trochę poczekam.
Pozdrawiam. Adam.
Polak potrafimwas pisze: ten, który wymieniał mi ostatnio świece, zostawił mi w prezencie gumową końcówkę z kluczaI do tego, był na tyle sprytny, że na to wszystko nałożył jeszcze przewód WN
Wniosek: świece należy wymieniać samemu!mwas pisze:.............. Wniosek: ten, który wymieniał mi ostatnio świece, ............
mwas pisze:Może to dziwne, ale winnym może być jeszcze rozrusznik ! U mnie też potrafi "pisknąć" przy rozruchu. Przy okazji, jak byłem w serwisie, opowiedziałem mechaniorom o tej przypadłości i mieli zwrócić na to uwagę. Akurat tak się stało, że po robocie jak odpalali auto pojawił się właśnie ten dźwięk, po czym oni jednoznacznie u mnie wskazali rozrusznik zaznaczając, że to nie "pisk" a "zgrzyt"Kazali z tym jeździć i się nie przejmować
Coś Tobie podpowiem. Wiem, że masz zdolności manualne, więc wykorzystaj je do renowacji starego znaczka. Jak? Użyj skalpela do dokładnego odcięcia czerwonej farby od srebrnego napisu FIAT. Umyj plastik. Nie stosuj NITRO, bo zje wszystko i pomaluj inną farbą (nie nitro). Masz swój nowy znaczek. Ja nie wiedziałem tego co teraz piszę i trochę przedobrzyłemadamson pisze: Poniżej prezentuję stary i nowy środek emblematu
Na dniach zmieniam na zimowe.radarki pisze:Linka zmieniła dzisiaj obuwie na zimowe Klebery hp3 ,oprócz tego czyszczenie środka i myjka na zewnątrz. Polecam poszukać jakiś warsztatów lub serwisów w swojej okolicy przez Grupon.pl usługi wykonują tak samo dobrze jak za normalną cenę a kosztują o wiele mniej