jeśli ktoś ze szczęsliwych posiadaczy tej wersji już tam zaglądał to prosze o podpowiedź czy to tak wszędzie czy tylko ja tak mam???bo jeśli coś tu jest nie tak (a tak mi się wydaje) to będe musiał odwiedzić mój "kochany" salon....
fabryczne audio w Activ..
- krzyspi
- klubowicz

- Przebieg: 110250
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2008
fabryczne audio w Activ..
dziś postanowiłem pobaweić sie trochę w rozbudowanie audio w mojej Lince i ku mojemu zdziwieniu okazało się że do tylnich drzwi nie ma wogóle pociągniętej instalacji....
jeśli ktoś ze szczęsliwych posiadaczy tej wersji już tam zaglądał to prosze o podpowiedź czy to tak wszędzie czy tylko ja tak mam???bo jeśli coś tu jest nie tak (a tak mi się wydaje) to będe musiał odwiedzić mój "kochany" salon....
"Będziemy wiecznie gnać.. ...nie próbuj nas zatrzymać... ...BO DROGA TO NASZ DOM"
-
duskap
- klubowicz

- Przebieg: 113000
- Silnik: 1,4 T-Jet+LPG
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
Re: fabryczne audio w Activ..
Niestety w standardzie w Active nie ma instalacji na 6 głośników chyba, że ktoś dokupił taką opcję. Zatem Twoje auto jest ok.krzyspi pisze:dziś postanowiłem pobaweić sie trochę w rozbudowanie audio w mojej Lince i ku mojemu zdziwieniu okazało się że do tylnich drzwi nie ma wogóle pociągniętej instalacji....![]()
- krzyspi
- klubowicz

- Przebieg: 110250
- Silnik: 1.4 8V
czyli że będe musiał sam sie w to pobawić...dzięki duskap..
swoją drogą jak już zaczełem ten temat to jak w miare bezpiecznie i łatwo doprowadzić tam instalacje bo jak dziś popatrzyłem to najwiekszy problem będzie chyba ze słupkiem między drzwiami :/
swoją drogą jak już zaczełem ten temat to jak w miare bezpiecznie i łatwo doprowadzić tam instalacje bo jak dziś popatrzyłem to najwiekszy problem będzie chyba ze słupkiem między drzwiami :/
"Będziemy wiecznie gnać.. ...nie próbuj nas zatrzymać... ...BO DROGA TO NASZ DOM"
-
wojciechowski
- klubowicz

- Przebieg: 15
- Silnik: 1.6 MultiJet 105
- Rocznik: 2009
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- cichy
- klubowicz

- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
chyba nie ma reguły, 1.4 77 km benzyna głośniczki mam, nawet bez przystawiania ucha słychać jak grają, w radyjku można sobie ustawiać prawy lewy, przód tył, wszystkie grają. I jak to wytłumaczyćTak ale Ty masz T-jeta
Sympatyk forum :-)
- Tomek
- Moderator

- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 306 razy
Po prostu Fiat im dłużej produkuje jakiś model, tym bardziej z czasem oszczędza na wyposażeniu dodatkowym.pawe1_c pisze:czyżby polityka danego salonu
Jak czegoś da się nie dołożyć, to tylko oszczędność dla firmy.
Przykładem mogą być nawet moje tweetery których nie miałem.
Z czasem podejrzewam że przestaną malować komorę silnika tak jak to zrobili w Pandach w trzecim roku produkcji, bo przecież oszczędności...
-
wojciechowski
- klubowicz

- Przebieg: 15
- Silnik: 1.6 MultiJet 105
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
-
duskap
- klubowicz

- Przebieg: 113000
- Silnik: 1,4 T-Jet+LPG
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
Może w 2007 miały a później już nie?pawe1_c pisze:chyba nie ma reguły, 1.4 77 km benzyna głośniczki mam, nawet bez przystawiania ucha słychać jak grają, w radyjku można sobie ustawiać prawy lewy, przód tył, wszystkie grają. I jak to wytłumaczyćTak ale Ty masz T-jetaniektóre autka mają a niektóre nie, czyżby polityka danego salonu
Mam jeszcze cennik z 2008 roku w którym we Freshu i Active 1,4 77KM trzeba było dopłacić za 6 głośników.
T-Jet Active ma 6