Nikt tego jeszcze nie robił, ale obawiam się, że tam raczej nie ma typowych żaróweczek które można zmienić.viper1986 pisze:Czy ktoś wie jak wymienić podświetlenie w tym panelu? Jak go wyjąć itd? Szukałem na forum ale nie zauważyłem takiego tematu.
Właśnie zacząłem się zastanawiać czy przypadkiem nie mam ciemno na panelu sterowania nawiewem... sprawdzę jak będę dziś wracał z pracy - czy ich wymiana, w razie czego, to skomplikowana operacja??viper1986 pisze:Dzisiaj wyczyściłem kratki nawiewu, przy okazji dowiedziałem się, że żaróweczki przy panelu sterowania nawiewem były przepalone. Na szczęście sklep jest dwa kroki obok![]()
Jednak zauważyłem, że nie wszystkie przełączniki po lewej stronie kierownicy ( te od menu i świateł przeciwmgielnych) są podświetlone. Czy ktoś wie jak wymienić podświetlenie w tym panelu? Jak go wyjąć itd? Szukałem na forum ale nie zauważyłem takiego tematu.
dziękuję ślicznie, ale widzę że trzeba będzie nad tym trochę podłubać.viper1986 pisze:Skomplikowana nie, ale trzeba się trochę nagimnastykować. Tutorial : https://www.lineaklubpolska.pl/viewtopi ... =38&t=1129PadrePadre pisze: Właśnie zacząłem się zastanawiać czy przypadkiem nie mam ciemno na panelu sterowania nawiewem... sprawdzę jak będę dziś wracał z pracy - czy ich wymiana, w razie czego, to skomplikowana operacja??