Mam na imię Piotr i jako, że niespełna tydzień temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Fiata - chciałem się przywitać z Klubowiczami. Po woli auto zyskuje moją sympatię i uznanie, uważam że jest bardzo niedocenione... przez co miło mnie co chwila zaskakuje (i mam nadzieję, że tak już zostanie). Mój Fiat to model z 2008 roku w kolorze bordowym z (już się przekonałem, że genialnym) silnikiem 1.4 Tjet. Przebieg to 61kkm, stan samochodu całkiem niezły więc mam nadzieję, że posłuży - a nie mam w zwyczaju zmieniać auta póki obecne śmiga. Jedyną rzeczą którą musze w aucie wymienić jest żarówka świateł pozycyjnych z tyłu. Nie jest źle.
Przyznam szczerze, że przy pierwszym podejściu do tematu kupna samochodu w ogóle nie brałem Linei pod uwagę, ale po przejrzeniu wszystkich Oplowo-fordowo-toyotowo zabarwionych ofert, Linea jest miłą niespodzianką jeśli chodzi o rocznik, wygląd i to co sobą prezentuje. Kupiłem i wciąż uważam, że to była dobra decyzja.
OK, myślę że zdążę się jeszcze rozpisać w innych tematach, uzupełnić profil i wrzucić kilka zdjęć Fiata - tymczasem życzę miłego dnia - i raz jeszcze Witam

Piotr