BORKI 2010 - kilka fotek z niedzielnego poranka
- mwas
- Prezes

- Przebieg: 123456
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 350 razy
- Otrzymał podziękowań: 980 razy
- Kontakt:
A ja mówię, że i mireks super gośc (pomimo że z Warszawy
), i Jery super gość (pomimo że z Zabrza) a i cała reszta jest na prawdę super (pomimo tego że są, skąd są
) Gorące pozdrowienia z nad chłodnego morza, a tym którzy nie byli na zlocie mówię jeszcze raz: A ŻAŁUJCIE ! 
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
- mwas
- Prezes

- Przebieg: 123456
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Podziękował: 350 razy
- Otrzymał podziękowań: 980 razy
- Kontakt:
ślimak, no akurat o to możemy mieć do niego żal, a może nie żal tylko zazdrość !
A kolega mireks, tak jak pisałem wcześniej, jest na prawdę super sympatycznym kumplem i mam nadzieję, że jeszcze nie raz będę mógł z nim przechylić buteleczkę piwka dewagując o serwisach ASO i innych tego typu rzeczach
Żeby nie było ślimak, Ty też jesteś super gościu tak jak i inni, których miałem przyjemność poznać osobiście na zlocie
Czekam jeszcze na resztę zdjęć od pozostałych uczestników (ale nie poganiam oczywiście
)
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
- mireks
- klubowicz

- Przebieg: 159000
- Silnik: 2.0 Multijet
- Rocznik: 2012
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 27 razy
- Kontakt:
mwasmwas pisze:ślimak, no akurat o to możemy mieć do niego żal, a może nie żal tylko zazdrość !A kolega mireks, tak jak pisałem wcześniej, jest na prawdę super sympatycznym kumplem i mam nadzieję, że jeszcze nie raz będę mógł z nim przechylić buteleczkę piwka dewagując o serwisach ASO i innych tego typu rzeczach
Żeby nie było ślimak, Ty też jesteś super gościu tak jak i inni, których miałem przyjemność poznać osobiście na zlocie
Czekam jeszcze na resztę zdjęć od pozostałych uczestników (ale nie poganiam oczywiście
)
Napiszę krótko. Dla mnie byłeś niekwestionowanym liderem zlotu, bo kilometrów nakręciłeś co nie miara. Taki przelocik w nieznane w jeden weekend to naprawdę coś! Wiem co mówię, bo zaledwie 3 tygodnie wcześniej wykręciłem trasę do Wolsztyna na Paradę Parowozów i sam nie wiem po co taki maraton na 800 km, ale coś człowieka gna
Prezes Ślimak stanął na wysokości zadania czego nawet nie ośmielaliśmy się oceniać. Ale trzeba to powiedzieć wprost - wszystko było zapięte na ostatni guzik. Opiekował się nami jak dziećmi. Obiad był rewelacyjny, ognisko paliło się do drugiej nad ranem aż padliśmy i wcale nie szkodzi, że pająki tupały w pokojach, a na ścianie w łazience żył Obcy. Było gites
Oprawa fotograficzna na wysokim poziomie, a gadżeciki [will] do tej pory jeżdżą na tylnym siedzeniu do wklejenia tu i tam w samochodzie i na koszulkach.
Pozostali Koledzy dopisali i nie ma sensu wymieniać każdego z osobna, bo przez przypadek można kogoś pominąć. Atmosferka przerosła moje najśmielsze oczekiwania
Na następny zlocik zamówimy małą cysternę benzynki. Będzie palenie gum na trawie
-
Jery
- klubowicz

- Przebieg: 163000
- Silnik: 1.3 IMA
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 36 razy
Dobrze mieć jakiegoś bzika. Najważniejsze by się wyrwać z domu i spotkać z przyjaciółmi. Miejsce nie jest aż tak ważne. Bo 2 spotkaniach i poznaniu klubowiczów mogę powiedzieć w ciemno, że każda kolejna impreza będzie udana. Z Wami wszędzie ...mireks pisze:3 tygodnie wcześniej wykręciłem trasę do Wolsztyna na Paradę Parowozów
[ Dodano: |11 Sie 2010|, o 13:20 ]
Moderatora will-a proszę o zamknięcie tematu
현대 캐스퍼 na baterie