Okolice Rybnika, dzisiaj na Statoil tankowałem ON za 4,82 PLN... hehe, a na wylocie z zimowej stolicy na Zakopiankę Orlen ON 5,49PLN (zwykła ropa nie Verva)
wracajac do tematu - polnoc mazowieckiego (Mława i okolice) - ceny za olej w okolicach 4.5~4.6PLN /1l ...
najtaniej jak tankowalem to było miesiac temu - po 4.29PLN/1l ... teraz widac ze wysoki kurs dolara i wyzsza cena barylki brent daja sie we znaki i stad podwyzki ...
Żywiec STATOIL Diesel Gold 4,88zł , BP Diesel Ultimate 4,93zł
Na STATOIL jest fajna promocja na paliwa.Trzeba kupić w sklepie ROSSMANN maszynki 3 ostrzowe do golenia WILKINSON Xtreme 3 ULTIMATE w paczce po 4 lub 8 szt.Cena za 4 szt.12,99zł.Do paczki doczepione sa kupony na paliwo :
- 20 gr/litr upustu przy zakupie paliwa PREMIUM ale nie więcej niz 15zł upustu na jednej transakcji,
- 15 gr/litr upustu przy zakupie paliwa zwykłego ,reszta j.w + na gaz
- 30%upustu na myjnie automatyczną
3 marca tankowałem 35 litrów Diesel Gold x 20gr = 7zł taniej
9 marca tankowałem 32 litry Pb95 /do seicenta żony x 15gr = 4,80zł taniej
Czyli nożyki są prawie za darmo.Kupować trzeba mniejsze paczki bo do wszystkich doczepiona jest ta sama promocja,ważna do 15 maja.
Nie mam zamiaru robić na forum kryptoreklamy ,ale jeżeli pozwoli to forumowiczom zaoszczędzić parę ciężko zarobionych groszy to będę usatysfakcjonowany.Jezeli administrator uważłby inaczej to proszę o natychmiastowe wykreślenie tego postu.
Piękna kobieta to niezbędny element wyposażenia pięknego auta