Montaż oryginalnego podłokietnika (manual)
- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 304 razy
Montaż oryginalnego podłokietnika (manual)
Ze specjalnymi podziękowaniami dla Internetowego Klubu Punto http://www.fiatpunto.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
oraz za zgodą autora w/w manuala zamieszczam link w którym jest dokładnie opisany montaż oryginalnego podłokietnika.
Jest to bliźniacza konstrukcja jak w naszych autach,więc myślę że na pewno wszystkie niejasności zostaną rozwiane.
manual
Jeszcze raz serdeczne podziękowania dla kolegi Denus.
oraz za zgodą autora w/w manuala zamieszczam link w którym jest dokładnie opisany montaż oryginalnego podłokietnika.
Jest to bliźniacza konstrukcja jak w naszych autach,więc myślę że na pewno wszystkie niejasności zostaną rozwiane.
manual
Jeszcze raz serdeczne podziękowania dla kolegi Denus.
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
-
- Nowy
- Przebieg: 0
- Rocznik: 0
GP
Witam
.
Jestem z sąsiedniego forum, gdzie niestety jak na razie nie ma kącika Linei, ale może coś się zmieni
Auto to faktycznie GP Sport 1.9MJ, odpycha się bardzo przyjemnie po zawirusowaniu
. A co do współpracy to nie mnie tu decydować, ale na początek jedynie mogę zachęcić do zarejestrowania się i zagladania na http://autokacik.pl" onclick="window.open(this.href);return false; . To duża skarbnica wiedzy o wielu tematach, nie tylko motoryzacyjnych, a forum Fiat Punto na pewno będzie przydatnym miejscem do rozwiązywania problemów Fiata Linea. Pozdrawiam 

Jestem z sąsiedniego forum, gdzie niestety jak na razie nie ma kącika Linei, ale może coś się zmieni

Auto to faktycznie GP Sport 1.9MJ, odpycha się bardzo przyjemnie po zawirusowaniu

GP Sport 1.9 MultiJet 160KM, 350Nm
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
-
- Nowy
- Przebieg: 0
- Rocznik: 0
Jak na razie chyba ze 4kkm, ale nie depcze go cały czas. Staram się nie szaleć, jeżdzę normalnie bez wariacji i oczywiście grzeję oraz chłodzę turbinę. Od czasu do czasu jak ktoś mnie zezłości to wtedy jest but
. Ostatnio jednemy Leonowi spuściłem lanie
.
Po wirusie okolo 8s do 100 i V-max w granicach 230. Osobiście nie sprawdzałem, ale tak jeżdzą inne GP z taką mocą.

Po wirusie okolo 8s do 100 i V-max w granicach 230. Osobiście nie sprawdzałem, ale tak jeżdzą inne GP z taką mocą.
GP Sport 1.9 MultiJet 160KM, 350Nm