Napisałem z czym porównałem audio w Linei. Jakościowo są zestawy dużo lepsze niż to w Linei ale jak na auto tej klasy i za te pieniądze jest niezłe. A jak ktoś chce to wsadzi sobie lepsze granie i już. Ja porównuję tylko standardowe nagłośnienia i na nich Linea nie wypada najgorzej.Coval pisze:Audio w Linei jest takie jak całe auto. Poprawne ale mogło by być lepiej. Basy i wysokie są co tu dużo mówić, takie sobie. Po za tym każdy ma inny słuch, jedni bardziej wyczulony, a inni mniej. Jeśli miał bym coś zmienić to oczywiście sam radioodtwarzacz, wytłumił drzwi i wsadził markowe głośniki, więc w sumie wszystkoDodatkowy wzmacniacz i tuba nie jest mi potrzebna, bo ani techno, ani głośno muzy nie słucham. Dobry średnio-niskotonowy w przednich drzwiach by wystarczył. Po tym wszystkim pewnie, dopiero można by było powiedzieć że audio jest dobre, a do świetnego i tak jeszcze było by daleko.
Helletic z tego co widzę miał wcześniej w aucie zaj..te granie i po przesiadce do Linei nie dziwię się że jest rozczarowany.
Nie obraź się Duskap, ale nie napisałeś z czym jeszcze porównywałeś Linee. Można postawić Merola z Bose, Linee i np Trabanta, Wartburga, Syrene i Wołgę. Na końcu z dumą powiedzieć że Linea zajęła 2 miejsce. Tak bardzo wszyscy chcą porównywać Linee do samochodów klasy C, więc porównajmy i audio. Tutaj podejrzewam że cienko by wypadła.
A jeśli ktoś ma ucho audiofila to nie wytrzyma w Linei nawet chwili. Proste. Jednak taka osoba raczej nie kupiłaby Linei a coś lepszego. A nawet jeśli to pierwsze co by zrobiła to wymiana nagłośnienia od razu po zakupie auta.