Linkownia
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Re: Linkownia
Największe przekręty w warsztatach. Zobacz, jak się obronić http://moto.pl/MotoPL/56,88389,15915500 ... SlotII3img" onclick="window.open(this.href);return false;
Sympatyk forum :-)
-
Onlinesmak56
- klubowicz
- Przebieg: 285000
- Silnik: 1.3 multijet
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 368 razy
- Otrzymał podziękowań: 621 razy
Nigdy nie wiadomo .....
http://wideo.interia.pl/nigdy-nie-wiado ... Id,1495130" onclick="window.open(this.href);return false;

http://wideo.interia.pl/nigdy-nie-wiado ... Id,1495130" onclick="window.open(this.href);return false;
smak56
* * * *

* * * *
- krakus02
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 16V TJet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
...jak na tym ...i z tym jeździć 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę" 

- krakus02
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 16V TJet
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
Na Moto Show dojechali na własnych kołach :-) ...
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę" 

- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
http://www.geekweek.pl/galerie/4039/kil ... samochodow" onclick="window.open(this.href);return false;
A ponoć lpg to zło:
http://www.wykop.pl/link/2007688/530-ko ... lamy-mity/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wykop.pl/link/2007688/530-ko ... lamy-mity/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sebek
- klubowicz
- Przebieg: 100
- Silnik: 1.0 Turbo
- Rocznik: 2023
- Podziękował: 167 razy
- Otrzymał podziękowań: 107 razy
Debil naoglądał się filmików na YouTube i naśladuje styl jazdy Gruzina Giorija Tevzadze, który jeszcze na dodatek driftował w centrum miasta. I zapłacił za to najwyższą cenę, zginął w swoim BMW M5 zatrzymując się na drzewie!!!
FSO 1500, SKODA FAVORIT lpg BRC, FIAT SIENA lpg BRC, RENAULT CLIO II dCi, FIAT LINEA lpg TARTARINI, RENAULT CLIO V, SKODA KAMIQ
- leszek1234
- klubowicz
- Przebieg: 150000
- Silnik: 1.4 16V Turbo
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 339 razy
- Otrzymał podziękowań: 185 razy
Zgoda, nie powinien tak jechać. Ale umiejętności i refleksu nie można mu odmówić...Za młodu (w liceum) tak jeździłem z kumplem po Krakowie (samochód jego ojca, nikt nie miał prawa jazdy, bo nie mógł mieć z powodu wieku). Potem jeździłem ponad 250km/h (a tak przecież nie można) na motorze i wiatr zrywał kask ze łba .. Potem robiłem inne niebezpieczne rzeczy i mam po nich pamiątki (bóle pozrastanych kości). Dlatego nie mam legitymacji do potępiania ww. Dziękuję Bogu, że przeżyłem ten fajny ale cholernie niebezpieczny wiek
, nigdy nikogo nie skrzywdziłem. Teraz drżę o syna ilekroć wyprowadza motor na drogę... Bardzo rozumiem wasz punkt widzenia ale....
Kto jest bez winy (tzn. nie złamał przepisów i zdrowego rozsądku ani raz, a n i r a z |) niech rzuci kamień...

Kto jest bez winy (tzn. nie złamał przepisów i zdrowego rozsądku ani raz, a n i r a z |) niech rzuci kamień...
- sylwek
- klubowicz
- Przebieg: 48000
- Silnik: 1.4 8V + LPG
- Podziękował: 25 razy
- Otrzymał podziękowań: 95 razy
Leszek1234... bez urazy, ale chyba wielu z nas mogło by rzucić kamieńleszek1234 pisze:Zgoda, nie powinien tak jechać. Ale umiejętności i refleksu nie można mu odmówić...Za młodu (w liceum) tak jeździłem z kumplem po Krakowie (samochód jego ojca, nikt nie miał prawa jazdy, bo nie mógł mieć z powodu wieku). Potem jeździłem ponad 250km/h (a tak przecież nie można) na motorze i wiatr zrywał kask ze łba .. Potem robiłem inne niebezpieczne rzeczy i mam po nich pamiątki (bóle pozrastanych kości). Dlatego nie mam legitymacji do potępiania ww. Dziękuję Bogu, że przeżyłem ten fajny ale cholernie niebezpieczny wiek, nigdy nikogo nie skrzywdziłem. Teraz drżę o syna ilekroć wyprowadza motor na drogę... Bardzo rozumiem wasz punkt widzenia ale....

Pewnie każdy z nas (świadomie czy nie) złamał niejeden przepis i nie raz nadwyrężył zdrowy rozsądek... Ale różni nas (niestety) subiektywna ocena zakresu i rozmiaru tej bezmyślności... Jeden złamał przepis - bo jechał za szybko o 20%, inny wjechał w nocy na puste skrzyżowanie na zółto-czerwonym ? Często to się ludziom zdarza i też nie ma na to usprawiedliwienia. Ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Piszesz że syn wyprowadza motor - tfu..tfu...- myślę że bezpieczniej by było jakby nie spotkał na trasie kogoś kto gna z naprzeciwka 250/h jak niegdyś jego tatuś