A rozrząd będę robił sam - bo nie lubię jak mi ktoś psuje samochód

Klucz do rolki jeszcze by się przydał.sylwek pisze:Była "zrzutka" i blokady kupione.
A rozrząd będę robił sam - bo nie lubię jak mi ktoś psuje samochód
Widzę weekendzik majowy zapowiada się pracowicie :-)sylwek pisze:Wymieniłem wycieraczki - Negotti SET-B2615 (47,90zł). Na plus - że mocowania mają płaskie - jak fabryczne.
A na przyszły tydzień mam taki zestawik
Bez aparatu foto nawet nie zaczynaj manewrówmwas pisze: a na długi weekend majowy zaplanowane konkretne szorowanieAleż się będzie działo
Fajnie ze Ci sie opony mieszcza do kufra, ja niestety bym nie zapomnial :-)cichy pisze:Aż ciężko się przyznać, po trzech tygodniach od wymiany opon dopiero dzisiaj wyjąłem je z bagażnikaCałkiem o nich zapomniałem po wymianie, a nie miałem do tej pory potrzeby zaglądania do kufra.
Nie za szybkoviper1986 pisze:Wymienione tarcze z tyłuA jutro wymiana linek hamulcowych u mechanika
Ja też tak mam , bo to jest tak im większy kufer tym większy bałagan . Teraz jeżdżą ze mną dwa wiaderka, grabie , szczotka , szpadel, karton po pomarańczach ( z drobiazgami w środku ), 5 lit. płyn do spryskiwaczy, mata zimowa przeciw zamarzaniu szyby, pokrowiec serwisowy itp.cichy pisze:Aż ciężko się przyznać, po trzech tygodniach od wymiany opon dopiero dzisiaj wyjąłem je z bagażnikaCałkiem o nich zapomniałem po wymianie, a nie miałem do tej pory potrzeby zaglądania do kufra.