No i mnie dopadło - gumy przy drzwiach
u mnie problem polegał na tym iż pan Darek Zawardka powiedział że jest to czyli uszkodzenie rantu drzwi pomiędzy błotnikiem przód rant drzwiami. zwykłym uszkodzeniem mechanicznym i nie podlega gwarancji jednak jakiś czas później zmienił swoje stanowisko nie miał wyjścia. naprawiona metodą zaprawkową. kolejna rzecz niedopracowana przez Fiat te auta są do dupy..............
- jay_21
- klubowicz
- Przebieg: 67000
- Silnik: 1.4 T-Jet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Dzisiaj do mnie dzwonili z ASO w sprawie umówienia się na konkretny termin odnośnie naprawy tych otarć i powiedziano mi, że nie będzie problemu, ze zwykłym zaprawkowaniem. Kierownik lakierni też człowiek i rozumie, że później są problemy przy ewentualnej odsprzadaży auta.marpo101 pisze:wiesz Jay,tak zrobie,ale poprosze tylko o wyciecie pianki ,ranty sobie sam pomaluje,bo wg. nich,to trzeba malowac cale drzwi,nie bede sie sprzeczal przeciez z "fachowcami" .
Linea 1.4 T-Jet Red Flamenco Dynamic
- jay_21
- klubowicz
- Przebieg: 67000
- Silnik: 1.4 T-Jet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Dzisiaj odebrałem Linkę z serwisu. Drzwi były malowane tylko w miejscu przetarcia. Gumy ładnie wycięte. Po malowaniu nie ma ani śladu. Byłem pod wrażeniem naprawy!! Auto dostałem umyte i czyste, a na czas naprawy udostępniono mi samochód zastępczy. Po raz kolejny serwis w Żorach stanął na wysokości zadania i należą się wielkie brawa. 

Linea 1.4 T-Jet Red Flamenco Dynamic