ME TOOTara78 pisze: ...ciach...
I LOVE SNOW !!!!
Ja też nie latam po ulicach bo to niebezpieczne. Ale fajnie się jeździ po pustych ulicach w nocy, kiedy miasto śpi i sypie śnieg a piaskarki jeszcze nie wyjechały. Mam takie miejsce gdzie można pokręcić bączki i podriftować w zakrętach. W lesie jest ślicznie jak spadnie śnieg.CrazyKetchup pisze:ME TOOTara78 pisze: ...ciach...
I LOVE SNOW !!!!![]()
Z tym że preferuję "bączki" po lesie - jest ciekawiej.
Wczoraj musiałem przetestować połączenia przewodów wodnych bo zaczęły lać płynem na trójniku od lpg - więc trochę trzeba było "zagotować" płyn w układzie. Jak ładnie się prezentuja zaśnieżona linka w zaśnieżonym lesie?
Ahh to przekonanie ludzi do Centry...niestety ostatnio byłem świadkiem, że nowa Futura też potrafi...paśćlukkash pisze:Tegoroczne mrozy pokonały fabryczny akumulator. Od dzisiaj moja linka jeździ na nowej Centrze Futurze 54Ah540A
Profilaktycznie wlałem hektomililitry oleju do przesmarowania zamków i zawiasów
A no może... mnie kilka razy zawiódł Bosch. Póki co przez 3 lata gwarancji jest pakiet pomocy w przypadku gdyby akumulator miał się rozładować. Wtedy telefon i powinni przyjechać pod unieruchomiony samochód i go odpalić, lub wymienić bateryjkę na nową.buhert pisze: nowa Futura też potrafi...paść