Otóż helletic miał rację, nie można kupić samych śrub mocujących pokrywę do Fiata Linei. W przypadku uszkodzenia plastikowych łebków należałoby kupić całą nową pokrywę z tymi śrubami - podejrzewam, że koszt masakryczny, nawet nie pytałem, żeby nie dostać zawału

. Istnieje jednak inny sposób

. Te śruby można kupić z innego modelu Fiata, a mianowicie Qubo - ten sam gwint, ta sama długość

. Niestety jest tylko jeden kolor - ciemnoszary, nie ma czarnego (Linea Activ), nie ma szarego (Linea Dynamic) ani pseudo kremowego (Linea Emotion). Nr tej śruby ( u Fiata to się nazywa sworzeń) wg ePER 735474009, koszt jednej sztuki 18,77 zł.
Myślę, Tara i helletic, że nie ma sensu, ażebym ja kupował Wam te śrubki i je wysyłał, szybciej i taniej będzie, jak gdzieś w pobliżu siebie je zamówicie w sklepie przy Fiacie i za góra dwa dni macie je w aucie

. Aha, (info dla helletica) te blaszki do których się wkręca te śruby też idzie dokupić, są pakowane po 5 szt. w paczce, koszt jednej sztuki 1,60 zł, niestety nr ePER nie zanotowałem i też chyba trzeba szukać do Fiata Qubo.
Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem

.