tak seryjnie atermiczne, ale one filtrują promienie słoneczne w jakimś stopniu tylko. Wnętrze w samochodzie z szybami atermicznymi i tak się nagrzeje jak stoi w słońcu (same blachy już porządnie się nagrzewają. Gdyby wnętrze się nie nagrzewało dzięki szybom to klima byłaby niepotrzebna...M (admin) pisze:seryjnie atermicznie?
hm jeżeli tak to będę się kłócił bo latem środek nagrzewa się więc jeżeli faktycznie są atermiczne to ja ich nie posiadam.
Przyciemnianie szyb
- jay_21
- klubowicz
- Przebieg: 67000
- Silnik: 1.4 T-Jet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Linea 1.4 T-Jet Red Flamenco Dynamic
-
- Moderator
- Przebieg: 120000
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 127 razy
- Otrzymał podziękowań: 61 razy
Coś w taki dobrobyt nie wierzę :/ na szybach nic nie pisze trzeba by dotrzeć do jakichś kwitów na to
Ale na pewno są podbarwiane moje na zielonkawo dumahttp://www.renmag.com.pl/index.php?opti ... e=f-larger
cytat 8. Co to jest szyba biała, zielona itd. ? Szyba biała jest to szyba podstawowa, bez zabarwień. Szyba zielona, posiada lekkie zielonkawe zabarwienie, charakteryzuje się mniejszą przepuszczalnością światła słonecznego. (atermiczna). Występują jeszcze szyby w kolorze błękitnym i brązowym oraz szyby w podanych kolorach ale znacznie ciemniejsze, stosowane w tylnych częściach nadwozi niektórych aut.
Ale na pewno są podbarwiane moje na zielonkawo dumahttp://www.renmag.com.pl/index.php?opti ... e=f-larger
cytat 8. Co to jest szyba biała, zielona itd. ? Szyba biała jest to szyba podstawowa, bez zabarwień. Szyba zielona, posiada lekkie zielonkawe zabarwienie, charakteryzuje się mniejszą przepuszczalnością światła słonecznego. (atermiczna). Występują jeszcze szyby w kolorze błękitnym i brązowym oraz szyby w podanych kolorach ale znacznie ciemniejsze, stosowane w tylnych częściach nadwozi niektórych aut.
LINEA 1.4 8V DYNAMIC
Astra K 1.4
Astra K 1.4
- jay_21
- klubowicz
- Przebieg: 67000
- Silnik: 1.4 T-Jet
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
są napewno szyby atermicznewill pisze:Coś w taki dobrobyt nie wierzę na szybach nic nie pisze trzeba by dotrzeć do jakichś kwitów na to

[ Dodano: 2010-03-28, 22:13 ]
will, znalazłem TUTAJ szyby do Linei. W oznaczeniu jest GN. My w swoich też mamy szybki zielone czyli atermiczne

Linea 1.4 T-Jet Red Flamenco Dynamic
- lebki
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Rocznik: 0
Mam pytanko do was. Bo tak czytam o tym oklejaniu szyb itp. A ja kupując moją linkę szyby już miałem przyciemnione z tyłu.... Czy w jakichś wersjach linka występuje z takimi szybami ? Moje autko jeździło jako demo więc może to robota gości z salonu
Ale nie wygląda mi to na oklejenie tylko tak jakby szyby były fabrycznie ciemniejsze ...

- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
W konfiguratorze występuje opcja przyciemniane szyby tylne. Więc jeśli kupiłeś auto z salonu to pewnie miało szyby przyciemnione fabrycznie. Żadna wersja nie ma przyciemnianych szyb w standardzie, Fiat każe sobie dopłacić 500zł za taki bajer.lebki pisze:Mam pytanko do was. Bo tak czytam o tym oklejaniu szyb itp. A ja kupując moją linkę szyby już miałem przyciemnione z tyłu.... Czy w jakichś wersjach linka występuje z takimi szybami ? Moje autko jeździło jako demo więc może to robota gości z salonuAle nie wygląda mi to na oklejenie tylko tak jakby szyby były fabrycznie ciemniejsze ...
- lebki
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Rocznik: 0
Czyli mam oryginały. Zaglądałem pod uszczelki i nic tam nie widać :DCoval pisze:W konfiguratorze występuje opcja przyciemniane szyby tylne. Więc jeśli kupiłeś auto z salonu to pewnie miało szyby przyciemnione fabrycznie. Żadna wersja nie ma przyciemnianych szyb w standardzie, Fiat każe sobie dopłacić 500zł za taki bajer.lebki pisze:Mam pytanko do was. Bo tak czytam o tym oklejaniu szyb itp. A ja kupując moją linkę szyby już miałem przyciemnione z tyłu.... Czy w jakichś wersjach linka występuje z takimi szybami ? Moje autko jeździło jako demo więc może to robota gości z salonuAle nie wygląda mi to na oklejenie tylko tak jakby szyby były fabrycznie ciemniejsze ...