Nie.Rano odpalam auto i czy będzie pamiętał ustawienia prędkości z dnia poprzedniego?
Tak. Pod warunkiem że klikniesz jeszcze +.Jeżeli nie to czy włączając tempomat podczas jazdy to ustawia się on na prędkość jaką jadę w danej chwili
Nie.Rano odpalam auto i czy będzie pamiętał ustawienia prędkości z dnia poprzedniego?
Tak. Pod warunkiem że klikniesz jeszcze +.Jeżeli nie to czy włączając tempomat podczas jazdy to ustawia się on na prędkość jaką jadę w danej chwili
Nie. Pojawia się tylko napis "Cruise Control Włączony" lub "Cruise Control Wyłączony" przy włączaniu bądź wyłączaniu tempomatu. Świeci się też zielona kontrolka tempomatu.Arek pisze:Jeżeli tempomat jest uaktywniony przez interfejs , to czy podczas ustawiania prędkości + lub - na wyświetlaczu pojawiają się jakiś info?
Widzę fragment napisu "ERED", więc sądzę, że "jest aktywny"emmer pisze:tylko pytanie czy jest aktywny
Nic nie jest potrzebne, instaluje się tylko sterowniki systemowe do interfejsu i potem działa się już w programie, np. MultiecuscanArek pisze:Pytanie o program do interfejsu dotyczy czy jest jeszcze potrzebny jakiś program specjalny do interfejsu, bo multiecuscain mam.
I właśnie tu jest błąd. W systemie powinno się zostawić standardowo, a w porgramie... no właśnie tego nie pamiętam, bo tez jestem w pracy i nie mam dostępu do programu, więc będę mógł to sprawdzić dopiero w domu, ale z tego co pamiętam, to w Multiecuscan ustawia się jedną z niższych wartości.Arek pisze:Liczbę bitów i port com mam taki sam zarówno w programie jak i w komputerze.