CrazyKetchup pisze:Pisałem o KIA Sportage nowym ale chyba nie odpowiedziałeś (albo ja przeoczyłem), a może KIA Optima - oba auta wg. mnie są ciekawe z tym że Optimę trzeba by szukać z upustem jeżeli miała być mocno wyposażona.
A no nie odpowiedziałem. Sportage czy ix35 z tymi silnikami chyba mnie nie zadowolą, niby 135KM ale łba to nie urywa. Ludzie na forach piszą, że łatwo zwłaszcza w kijance przypalić sprzęgło. Cena zimówek około 2000zł. Optima owszem fajna, ale sprzedanie drogiego koreańskiego samochodu będzie potem trudne (na trasie widziałem jedną, może dwie). Poza tym długo sie na nie czeka.
Michał pisze:Czekaj na poliftingowe ix35
Owszem fajne są, zwłaszcza silniki, bo dają do nich 2,0GDi 166KM, ale czas oczekiwania nieznany. To byłby ideał, prawie.
Czekam na odpowiedź z Łodzi czy mają samochody (kolor Błekit Race i Black Pearl - prawie goła) dostępne od ręki. W zasadzie zastanawiam się między i30 kombi a O3. Na nową Corollę trzeba czekać do końca lipca albo na początek sierpnia, ale obiecują samochód zastępczy, tylko, że salon w Lublinie jest w takim miejscu, że żeby tam dojechac trzeba mieć samochód

, albo zapylać 2 km poboczem .