Jako, że trochę liznąłem ten temat wcześniej i jestem użytkownikiem urządzenia spod szyldu DENSION, już pisze jak to wygląda:
Rozwiązanie przedstawione przez
olek_md moim zdaniem jest... do bani (zaznaczam, że to TYLKO I WYŁĄCZNIE moje zdanie)

Jest to nic innego, jak uchwyt do telefonu z wbudowanym przekaźnikiem audio do radia. Tylko że... przekaz audio w tym przypadku idzie albo po kablu AUX, albo po transmiterze FM - jednokierunkowo, od uchwytu do radia. Dodanie dodatkowego sterowania z kierownicy w tym przypadku kompletnie NIC NIE DA ! Dlatego, że kablem audio idzie jedynie dźwięk, natomiast transmiterem FM idzie również TYLKO dźwięk, tylko że bezprzewodowo. Odbiór dźwięku z urządzenia w naszym przypadku będzie wyglądało tak, że albo ustawiamy radio na wejście AUX (w przypadku połączenia kabelkiem), albo ustawiamy radio FM na konkretną częstotliwość, na którą mamy ustawiony transmiter FM.
Ja osobiście używam rozwiązania pokazanego w tym wątku ->
http://www.lineaklubpolska.pl/viewtopic ... 425#p64425" onclick="window.open(this.href);return false; Nieznacznie droższe a daje dużo więcej możliwości multimedialnych (łącznie z funkcją głośnomówiącą) i steruje się tym z koła kierownicy, bez konieczności rozbudowywania jej o dodatkowe przyciski z wersji z Blu&Me