Tak właśnie przypuszczałemJery pisze:Podobno w samochodach z 2007 r sprawa jest uproszczona.
No i właśnie z tą manetką bym uważał, bo ze schematów wychodzi, że manetka od tempomatu u nas nie jest rezystancyjna. Chodzi o zakup nówki sztuki z serwisu ? Czy kombinacje z demontażu np od GP ?Jery pisze:Potrzebują samochód do przeprowadzenia prób i manetkę rezystancyjną.
Proponuje by osoby zainteresowane montażem skrzykneły się kupiły jedną manetkę na próbę. Kto zainteresowany ?
Przepraszam, rzeczywiście chodzi o manetkę która ma styki. Do GP chyba odpada gdyż wydaje mi się, że jest rezystancyjna. Sugerowali by dostarczyć im dowolną manetkę posiadającą odpowiednie styki niekoniecznie nową. Mając samochód i manetkę postarają się to rozgryźć. Jak zrobią jeden samochód to z kolejnymi będzie "z górki". Trzeba by "rozgryźć" manetki dostępne na allegro. Która z nich jest stykowa ?mwas pisze:No i właśnie z tą manetką bym uważał, bo ze schematów wychodzi, że manetka od tempomatu u nas nie jest rezystancyjna. Chodzi o zakup nówki sztuki z serwisu ? Czy kombinacje z demontażu np od GP ?
Jery, no i właśnie tu jest problem, bo z tego co się orientowałem, to wszystko, co jest "popularne" i dostępne na Allegro, to są rozwiązania rezystancyjne. Z tego, co grzebałem, to Lina na chwilę obecną jest jedynym modelem, w którym występuje manetka całkowicie stykowa. Mogę się oczywiście mylić, ale taki stan wiedzy posiadam na chwilę obecną, dlatego pisałem wcześniej, że z manetką będzie problem, bo cena nówki sztuki w seriwsie jest niestety zaporowaJery pisze:Trzeba by "rozgryźć" manetki dostępne na allegro. Która z nich jest stykowa ?
Ale może to nie dotyczy Linei z początków produkcji a więc 2007 r.daro189 pisze:wtrącę się do tematu, choć to może było wspomniane i mało ważne - w katalogu linei na samym końcu jest spis dodatków. i tam jest wyszczególniony tempomat, ale i gwiazdka, która mówi, że nie jest dostepny dla wersji 77 km. w najnowszym katalogu tempomat już nie jest w spisie wyposażenia.
Jery, i to jest dobry tropJery pisze:Wg tej instrukcji w Stilo jest manetka na stykach