Pewnie będzie zadowlony z prezentuTara78 pisze:Właśnie szukam Tarpana dla Jarka.![]()

Bo co niektórzy z nas to "nocne Marki"Tara78 pisze:Ale czemu Wy jeszcze nie śpicie?

Będzie się działo !Tara78 pisze:Dobra wiadomość- piwko na zlot nastawione

Pewnie będzie zadowlony z prezentuTara78 pisze:Właśnie szukam Tarpana dla Jarka.![]()
Bo co niektórzy z nas to "nocne Marki"Tara78 pisze:Ale czemu Wy jeszcze nie śpicie?
Będzie się działo !Tara78 pisze:Dobra wiadomość- piwko na zlot nastawione
Tara78; czy u Was nastąpiła zmiana płci?Tara78 pisze:wyjechał Jarek trochę do przodu i jak słupek był mniej więcej w połowie koła to zepchnęłam ją na bok.
Tara z ta siatka to przemysl czy warto wymieniac od razu, ja mam poszarpana od 3 lat, jak to zobaczylem to od razu chcialem wymieniac, ale jezdze juz 3 lata i nic sie nie dzieje, sama siatka to pol biedy, wazne czy pod nia nie ma przedmuchow. Ta siatka jest chyba najnizej polozonym elementem podwozia i jak przywalam to zawsze nia ale calosc zyje i nie ruszam az nie bedzie "pierdzialo".Tara78 pisze:Do tego mam poszarpaną tą siatkę/plecionkę na tłumiku i do wymiany. Nie wiem czy to od tego nie nagrzała się osłona, przytopiła i tym samym naderwała od pierwszej lepszej przeszkody.???