A że troszkę zaspałem dzisiaj do pracy, to przegoniłem Linę solidnie

Lina jak rzadko była dzisiaj królową lewego pasa.
Jest ryzyko, jest zabawapawel-a2 pisze:też kiedyś pogoniłem- skączyło się 600 pln do tyłu i 10 pkt karnych.
i już jakoś noga lżejsza
Oj.. przykro mi że masz takie niemiłe wspomnienia z przejazdu przez moją wioskę.pawel-a2 pisze:ograniczenie do 50 przed miastem Radom
pawel-a2 pisze:ograniczenie do 50 przed miastem Radom - jeszcze 2 pasy . ja jechałem 104 km/h jak reszta ale miałem pecha.
po za tym pasy zapięte. Zero sprawdzania auta , alkomatu tylko mandacik i w drogę.
W prognozach straszą zimą i śniegiem w okolicach 1 listopadakeram23 pisze:CrazyKetchup Po Twojej wiadomości zawiało zimą![]()
Ja chyba zmienię jutro bo potem nie mam czasu a zimą straszą. Oczywiście zmiana u wulkanizatora bo trzeba przerzucić gumy na alusyKuzyn_z_Sosnowca pisze:Ja dzisiaj planuje zmianę. Nie będę walczył przed garażem jak będzie zimno i mokro.
Wiesz ja tam wolę w słoneczny dzień (w sobotę i niedziele było 17 stopni w słońcu) zrobić co trzeba na spokojnie niż później w strugach deszczu czy śniegu po ciemku fuszerkę odstawiać, tym bardziej że nie mam garażu. Poza tym na wymianę zakupionych oponek na 31 października się umówiłem z gumiarzem - pewnie do tego czasu zrobi się już trochę zimniej a póki nie mam drugiego kompletu felg nie uśmiecha mi się później zapisywać w kolejkę na zmianękeram23 pisze:CrazyKetchup Po Twojej wiadomości zawiało zimą![]()