Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
- Tara78
- klubowicz
- Przebieg: 230000
- Silnik: TDI
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 55 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
emmer, ojtam, ojtam ale zobacz jaka radość w oczach, niektóre kobiety kupują setną parę butów, szminki, kolczyki, torebki a ja wolę kupić wyrzynarkę włosową, lutownicę, klucze, imadło..... grzebać w aucie i ubabrać ręce i niestety zwykłe mydło nie umyje więc pasta BHP to podstawa łazienkowego wyposażenia. Te akcesoria bardziej kobiece też posiadam ale w rozsądnych ilościach :D.
Dziękuję chłopaki za słowa uznania
Dziękuję chłopaki za słowa uznania

"Kiedyś dla ludzi byłam zawsze miła, teraz traktuję ich z wzajemnością"
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- Tara78
- klubowicz
- Kontakt:
smak56, dzięki, okulary też robocze bo codziennie chodzę w soczewkach
szkoda było rano czasu na dłubanie w oku :D
[ Dodano: |1 Paź 2012|, o 13:59 ]
Kuzyn_z_Sosnowca, tak, miałam je na rękach przez 5min i stwierdziłam, że to do bani.
Dzięki

[ Dodano: |1 Paź 2012|, o 13:59 ]
Kuzyn_z_Sosnowca, tak, miałam je na rękach przez 5min i stwierdziłam, że to do bani.
Dzięki

- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 344 razy
- Otrzymał podziękowań: 957 razy
- Kontakt:
Tara78, Twój strój jest adekwatny do wykonywanej pracy, ale tym bym się nie przejmował - nawet do twarzy Ci w tych ciuszkach, okularach i umorusanych dłoniach
Szacun dla Ciebie, nie znam innej kobitki, która tak ochoczo babrałaby się w smarach i jeszcze do tego doskonale sobie zdawała sprawę z tego, co robi
Ja w porównaniu do Ciebie, to wychodzę bardzo skromnie, bo w miniony weekend raptem wyszorowałem i porządnie odkurzyłem bolid 

Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
-
- Moderator
- Podziękował: 453 razy
- Otrzymał podziękowań: 329 razy
Tara78, to raczej ja mam z tego wszystkiego zarumienioną japę
! Bez kitu siedzę, patrzę i podziwiam...OGROMNE BRAWA!!! Sądzę, że przynajmniej 90% ogółu facetów, co to patrzą na kobiety z przymrużeniem oka, jako by to "słabsza płeć" miała wziąć do ręki klucz nasadowy, czy o matko! Ubabrać się smarem
!!! 10 razy się zastanowi nad swoim gestem przymrużonego oka, bo może trafić na taką Tarę78, i będzie mu cholernie głupio
! Oczywiście szukaj wiatru w polu, bo takich kobiet jak Ty jest bardzo niewiele! Moja Aśka aż ma japkę otwartą do teraz ze zdziwienia

- Tara78
- klubowicz
- Kontakt:
helletic, ja je rozumiem, bo nie każda musi to robić i chcieć też nie musi. Teraz wstawia się samochód do warsztatu i odbiera naprawiony i jeszcze wysprzątany w środku i umyty z zewnątrz więc po co się brudzić? Chyba, że jest się takim świrem jak ja :D Na wiosnę rozrząd i już ustaliłam w warsztacie, że zarobią jak na ręce będę mogła im popatrzeć a wcześniej oczywiście się podszkolę w temacie :D żeby mi kitu nie wsadzili
-
- klubowicz
- Przebieg: 61000
- Silnik: 1,4 8v
- Rocznik: 2009
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Gniazdko zapalniczki wymienione w całości, teraz mam z klapką, bo wcześniej była dziura. Odma była wymieniona w tym pół roku temu, może mi się tylko zdawało. Serwis stwierdził, że nic się nie tłucze, więc znów mi się zdawało. "A to czemu nie?" - bo zawieszenie po dwóch latach (elementy gumowe itp) nie są objęte gwarancją. Co ciekawe to wymienili też, bez uzgodnienia ze mną (użytkownik) i leasingiem (płacący za przegląd) wymiany tarcz i klocków. Ale to już nie moja broszka. Oprócz tego olej i filtry. Po głowie się kołacze puszczenie jej do ludzi (muszę tylko odczekać pół roku żeby nie zostać Vatowcem).mwas pisze:Bezpiecznik ?kylo pisze:padło gniazdko zapalniczki
Pewnie odma - standardzikkylo pisze:podśmierduje spalinami
A to czemu nie ? Czym jest spowodowane owe "tłuczenie" ?kylo pisze:Tłukącego się jak diabeł po pustym piekle zawieszenia pod gwarancję nie podciągną
Uchyl rąbka tajemnicy cóż za niecne plany tam się po głowie kołacząkylo pisze:a za pół roku................
Octavia 3 1,4 TSI Elegance Brąz Topaz