Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
-
- klubowicz
- Podziękował: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
ostatnio po zakupach wkurzył mnie fakt, że większość zakupów przesunęła się pod tylne oparcie kanapy.
Ale nastepnym razem poszukalem odpowiednich pudeł tekturowych i w sam raz pasują na szerokość bagażnika. Na dodatek łatwo się przesuwają i jakoś tak bardziej praktyczna jest ta przestrzeń ;) polecam to rozwiązanie, chyba że ktoś to już przerabiał, to przepraszam za niedoczytanie ;)
Ale nastepnym razem poszukalem odpowiednich pudeł tekturowych i w sam raz pasują na szerokość bagażnika. Na dodatek łatwo się przesuwają i jakoś tak bardziej praktyczna jest ta przestrzeń ;) polecam to rozwiązanie, chyba że ktoś to już przerabiał, to przepraszam za niedoczytanie ;)
- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 304 razy
Bardzo ostatnio zaniedbałem swój bolid. Przeszło dwa tygodnie stała nie ruszana na parkingu, bo jakoś nie było potrzeby.
Dzisiaj byłem ją odwiedzić... brudna strasznie, od kurzu i padającego deszczu, przejechaliśmy się trochę, zatankowaliśmy, i z powrotem na parking... prawdopodobnie na następne dwa tygodnie.
Kupiłem jeszcze nowe łączniki stabilizatora, bo już pora na nie.
Do pracy dopiero w drugiej połowie września, to wtedy się autko umyje i łączniki wymieni.
Dzisiaj byłem ją odwiedzić... brudna strasznie, od kurzu i padającego deszczu, przejechaliśmy się trochę, zatankowaliśmy, i z powrotem na parking... prawdopodobnie na następne dwa tygodnie.
Kupiłem jeszcze nowe łączniki stabilizatora, bo już pora na nie.
Do pracy dopiero w drugiej połowie września, to wtedy się autko umyje i łączniki wymieni.