Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
- krakus02
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 16V TJet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
kylo tylko nie opowiadaj o tym funkcjonariuszom prawa, bo według przepisów kierowca, który potrąci zwierzynę musi wezwać jedną ze służb: policję, straż miejską lub graniczną. Jeżeli tego nie zrobi, grozi mu grzywna, a nawet areszt.
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę" 

- Rafcio
- Moderator
- Przebieg: 130000
- Silnik: 1.4 Turbo 120KM
- Rocznik: 2013
- Podziękował: 332 razy
- Otrzymał podziękowań: 164 razy
Lub kolegę w celu pomocy przy załadowaniu zwierzynykrakus02 pisze:kierowca, który potrąci zwierzynę musi wezwać jedną ze służb: policję, straż miejską lub graniczną

Kolega kiedyś "upolował" sarnę tylko zamiast zadzwonić po kolegę to po niego pojechał i po przyjeździe sarny już nie było, a sarna sama raczej nie pobiegła bo ponoć była pokiereszowana dość porządnie.
OPEL ZAFIRA TOURER
1.4 Turbo 120KM Benzyna
1.4 Turbo 120KM Benzyna

- Tara78
- klubowicz
- Przebieg: 230000
- Silnik: TDI
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 55 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
emmer,
Ja wczoraj wysprzątałam swoją Linkę w środku i aż miło.Poszły w ruch: odkurzacz, ścierki, płyny, spraye, patyczki do uszu, wypucowałam dywaniki, podniosłam kanapę tylną i też tam odkurzyłam, półka odkurzona, jednym słowem mucha nie siada
. Z zewnątrz odpuszczam bo u nas od kilku dni pada.
Moje dzieciory wyjechały do Zakopanego i dzisiaj sprawdzając pogodę zobaczcie jakie zdjęcie uchwyciłam

Ja wczoraj wysprzątałam swoją Linkę w środku i aż miło.Poszły w ruch: odkurzacz, ścierki, płyny, spraye, patyczki do uszu, wypucowałam dywaniki, podniosłam kanapę tylną i też tam odkurzyłam, półka odkurzona, jednym słowem mucha nie siada

Moje dzieciory wyjechały do Zakopanego i dzisiaj sprawdzając pogodę zobaczcie jakie zdjęcie uchwyciłam

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Kiedyś dla ludzi byłam zawsze miła, teraz traktuję ich z wzajemnością"
- nieznany15
- klubowicz
- Przebieg: 104000
- Silnik: 1.4
- Rocznik: 2007
-
- Moderator
- Podziękował: 453 razy
- Otrzymał podziękowań: 329 razy
Dokładnie wczoraj założony został w Linie zestaw głośnomówiący Nokii
! W końcu mogę odstawić do lamusa słuchawkę bluetooth. Z całego tego bałaganu widać tylko dyskretnie ułożony mikrofon przy lusterku wstecznym, oraz klawisz funkcyjny (on/off, głośniej/ciszej), który umiejscowiłem sobie przy radiu. Głos słychać przez głośniki od radia. Wszystko odbywa się za pośrednictwem mojego radyjka. Dobre jest to, że radio może być wyłączone, gdy tylko ktoś się próbuje ze mną połączyć, to radio samo się włącza i można z luzem rozmawiać. Wcześniej wkurzało mnie noszenie tej słuchawki na uchu, gdyż przez nią nie słyszałem dobrze muzyki (lewego kanału w radiu). Zestaw łączy się automatycznie z telefonem poprzez bluetooth. Muszę tylko wyprowadzić jeszcze kabel ładowania w okolice uchwytu dla telefonu. Wczoraj zapomniałem tego kabelka po prostu zabrać
Foto, jak dojdę do garażu. Wczoraj to było "technicznie" (
) niemożliwe 

Foto, jak dojdę do garażu. Wczoraj to było "technicznie" (

-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: kijanka :)
- Rocznik: 2018
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 25 razy
-
- Moderator
- Podziękował: 453 razy
- Otrzymał podziękowań: 329 razy
Tomek, to dość stary model zestawu z odzysku, także trafiło się jak ślepej kurze ziarno
. Jest to Nokia CK-7W . Poniżej obiecane foto:
Każdy zestaw głośnomówiący da się podłączyć pod fabryczne radio Linei
Jak co się z czym je w odpowiednim dziale Audio

Każdy zestaw głośnomówiący da się podłączyć pod fabryczne radio Linei
Jak co się z czym je w odpowiednim dziale Audio