Tak mi się coś kojarzy że kazgas ma 2008 i schowek podświetlany.bodzioc pisze:A nie w 2009 bo ja mam z 2008 i nie posiadam tego cacka.
Może miesiąc produkcji jest ważny w tym przypadku

Tak zgadza się jest podświetlany.Tomek pisze:Tak mi się coś kojarzy że kazgas ma 2008 i schowek podświetlany.
Może miesiąc produkcji jest ważny w tym przypadku
lusterka też mam podświetloneTomek pisze:Początkowe Liny nie miały podświetlanych schowków, nawet Emotiony...
Miały za to podświetlane lusterka w daszkach przeciwsłonecznych, czego brakuje w nowszych rocznikach.
Podświetlane schowki pojawiły się bodajże w 2008 roku.
Turki nie mogli się zdecydować co podświetlić zostało im starych części i dostali nowe więc włożyli wszystko.mwas pisze:kazgas, widocznie masz jakąś wersję przejściową, czyli taki FULL WYPASTylko pozazdrościć
Ciekawe, czy to oryginalne podświetlanie schowka można zaadoptować do modelu, który tego nie miał
Myślę że może by się dało ale tańszym rozwiązaniem na pewno będą ledy, no chyba że ktoś ma możliwość "wyrwania" tej części za parę groszy z jakiegoś złomkamwas pisze:Ciekawe, czy to oryginalne podświetlanie schowka można zaadoptować do modelu, który tego nie miał
No i właśnie z tymi złomkami jest problem, jak na razie nie udało mi się jeszcze w ogóle nigdzie dorwać rozbitej Linei, żeby można było sobie z niej zapożyczyć coś do przeszczepuRafcio pisze:chyba że ktoś ma możliwość "wyrwania" tej części za parę groszy z jakiegoś złomka
Lampka świeci cały czas.Czesc
U mnie lusterka podswietlane ale schowek już nie , co jest trochę wkurzająceJak czegos szukam w schowku po ciemku to przekęcam słoneczko tak żeby swieciło na schowek . Wtedy cos widać ale to tylko półsrodek . Lepiej żeby chowek był podswietlany .
W związku z tym mam do kolegów pytanie . W orginale w który miejscu jest lampka podswietlająca i czy swieci się cały czas po przekęceniu kluczyka czy tylko przy otwartym schowku ?
Jeżeli tak to w którym miejscu jest wyłącznik który ją zapala ?