Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
- Tara78
- klubowicz
- Przebieg: 230000
- Silnik: TDI
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 55 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Ja dzisiaj odkurzyłam dokładniej środek, wymyłam plastikowe elementy, zakonserwowałam uszczelki i..... tadam - pozazdrościłam Tomkowi czystości pod maską jego "Czarnuli" i także wzięłam się za mycie. Zobaczcie jak wyszło. Przypłaciłam to załatwionymi paznokciami i porysowanymi rękami ale co tam warto było. Zdjęłam tą watolinę osłaniającą maskę i pod nią też wszystko umyłam. Czy można kupić nową tą osłonę? Czy można ją wyprać? Dzisiaj już nie mam siły. Jutro będę kończyła sprzątanie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tara78
- klubowicz
- Kontakt:
Ja myłam szmatą, karcherem lub wężem to chyba możesz tylko zaszkodzić.
Zajęło mi to dwie godziny bo często trzeba zmieniać wodę ale myślę, że następnym razem będzie już dużo łatwiej :D Jestem uparta i wkładałam łapy bardzo głęboko bo mnie drażnił kurz . Wszystkie gumowe przewody są teraz czarne a nie szare.
@ Tomek czy można zrobić coś z tą watoliną na klapie? W sensie czy można ją jakoś wyprać lub wymienić na nową?
Zajęło mi to dwie godziny bo często trzeba zmieniać wodę ale myślę, że następnym razem będzie już dużo łatwiej :D Jestem uparta i wkładałam łapy bardzo głęboko bo mnie drażnił kurz . Wszystkie gumowe przewody są teraz czarne a nie szare.
@ Tomek czy można zrobić coś z tą watoliną na klapie? W sensie czy można ją jakoś wyprać lub wymienić na nową?
- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 344 razy
- Otrzymał podziękowań: 957 razy
- Kontakt:
Wiem w czym rzecz, też strasznie mnie to wkurza, chociaż u mnie głównie to dorośli tam brudzą. Obawiam się, że albo częste odkurzanie tego elementu, albo wykombinować jakąś wykładzinę w to miejsce i podkładać przed wtargnięciem szarańczyTara78 pisze:A może macie jakiś pomysł na ten próg z tyłu pod siedzeniami. Wkurza mnie jak moje dzieci stawiają tam kopyta i brudzą wykładzinę.

Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
- Tara78
- klubowicz
- Kontakt:
Wykładzina to dobry pomysł, kupię kawałek dotnę tak aby zachodziła trochę pod dywaniki i siedzenia i poproszę o obszycie.
Mnie jeszcze wkurza jak ktoś stawia mi nogi na tych plastikowych progach w drzwiach. Wycieram je później dziecięcymi chusteczkami. Czy tylko ja mam takiego hopla na punkcie swojego samochodu czy Wy też macie tę przypadłość? :D
Mnie jeszcze wkurza jak ktoś stawia mi nogi na tych plastikowych progach w drzwiach. Wycieram je później dziecięcymi chusteczkami. Czy tylko ja mam takiego hopla na punkcie swojego samochodu czy Wy też macie tę przypadłość? :D
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy