A mi się wnętrze nawet widzi... przód też jako tako, ale tył... hmmm... coś tu jest nie tenteges Mimo wszystko czekam na aż będę mógł ją dotknąć, dopiero wtedy ostatecznie wyrobię sobie o niej opinię
Środek to mieszanka Punto i Bravo. Zmiana podyktowana unifikacją i oszczędnościami.
Generalnie uważam, że to krok w dobrym kierunku, stare, nieco "przaśne" i konserwatywne wnętrze nie dotrzymywało kroku dzisiejszym trendom.
Tył... chyba nieco zbyt krzykliwy, w założeniu miał dodać splendoru całemu autu... tutaj się zgodzę, wyszło jak wyszło.
Tak naprawdę, to będzie można te zmiany ocenić, gdy auto trafi na drogi i skonfrontuje się je z innymi, podobnymi modelami.
To co cieszy, to fakt, że auto nie zginęło z rynku, co czeka np. Bravo, które ma być zastąpione przez nowy, światowy model...
Linea 1.4 8v & LPG r.2007 wersja Dynamic 85 KKm (Syn)
Linea 1.4 Turbo r.2009 wersja Dynamc 56 KKm (To ja)
a mnie, czym dłużej na nią patrzę, to zaczyna się coraz bardziej podobać ...aby było idealnie to kilka elementów przeszczepiłbym do naszej i byłoby git
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę"