Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: kijanka :)
- Rocznik: 2018
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 25 razy
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- M
- klubowicz
- Przebieg: 40500
- Silnik: 1,3 MultiJet
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
proszę uprzejmie...
Nie chciałem na stałe przyciemniać szyb dlatego poszperałem i znalazłem bardzo tani i prosty sposób jakim jest folia statyczna klikklik
montaż:
czyścimy szybę
zrywamy z folii folię zabezpieczającą
spryskujemy szybę
przyklejamy folię
Przekonałem się do tej folii gdy zauważyłem że bez przeszkód w każdej chwili można ja zdjąć dociąć do odpowiedniej wielkości a cena jest śmieszna.
Szczerze polecam.
Nie chciałem na stałe przyciemniać szyb dlatego poszperałem i znalazłem bardzo tani i prosty sposób jakim jest folia statyczna klikklik
montaż:
czyścimy szybę
zrywamy z folii folię zabezpieczającą
spryskujemy szybę
przyklejamy folię
Przekonałem się do tej folii gdy zauważyłem że bez przeszkód w każdej chwili można ja zdjąć dociąć do odpowiedniej wielkości a cena jest śmieszna.
Szczerze polecam.
- nieznany15
- klubowicz
- Przebieg: 104000
- Silnik: 1.4
- M
- klubowicz
- Przebieg: 40500
- Silnik: 1,3 MultiJet
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
sprawa wygląda następująco:M, browar dla ciebie. i jeszcze pytanko: ten wymiar to nie za mały na nasze szybki? jaki brałeś? a jakby pobawił się i okleic tylną? zda rezultat?
jedna taka folia jest faktycznie zbyt mała i zakrywa licząc od rogu drzwi 2/3 okna a co za tym idzie trzeba na jedne okno dwie folie.
efekt myślę, że bardzo fajny zdejmuje się szybko zakłada równie szybko a porównując koszta oklejania szyb folią tradycyjną dużo zostaje w kieszeni.
co do widoczności nie jest najgorzej wiadomo nie ma takiego efektu jak przy standardowej folii ale zawsze dziecku w oczy słońce nie świeci.
Nie chciałem kupować przyssawkowego badziewia.
a za browar dziękuję

-
- Moderator
- Podziękował: 453 razy
- Otrzymał podziękowań: 329 razy
Bardzo dobra opona, cicha i super trzyma się na takich nawierzchniach jak przejście dla pieszych w czasie deszczu. Fakt, że tania nie jest, ale warta każdej złotówki. Też zmieniam na Continentale, gdy Turanzy się zjadą.
A ja obiłem już woofer materiałem w kolorze obić bagażnika. Foto później, bo nie było na razie czasu i w odpowiednim dziale.
A ja obiłem już woofer materiałem w kolorze obić bagażnika. Foto później, bo nie było na razie czasu i w odpowiednim dziale.