III Ogólnopolski Zlot Linea Klub Polska 2012 r.
- Sebastian
- klubowicz
- Przebieg: 35000
- Silnik: 1.4 16v
- Rocznik: 2017
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Jak dla mnie możemy jechać razem z Pandami zrobić wspólny zlot tylko trzeba by było wcześniej z nimi pogadać bo Pandy już robią listę chętnych mogę pogadać z VITO inne miejsca też są spoko.
[ Dodano: |20 Sty 2012|, o 18:32 ]
Teraz naliczyłem że do Sulejowa jak na razie jedzie 29 PAND więc może być problem z miejscami dla nas
[ Dodano: |20 Sty 2012|, o 18:32 ]
Teraz naliczyłem że do Sulejowa jak na razie jedzie 29 PAND więc może być problem z miejscami dla nas
- smak56
- klubowicz
- Przebieg: 285000
- Silnik: 1.3 multijet
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 368 razy
- Otrzymał podziękowań: 621 razy
Moim zdaniem zlot samych Linei byłby lepszy (nie mam nic do właścicieli Pand). Nigdy nie byłem na naszym zlocie i w związku z tym osobiście nikogo nie znam. Takich jak ja będzie pewnie więcej. Integracja członków LKP z pewnością będzie prostsza w swoim gronie. Już dziś wraz z małżonką deklaruję chęć udziału w III Zlocie i patrząc optymistycznie 30 Linei może zjechać, daje to około 60 osób ( nie licząc dzieci). Ale dostosuję się do woli większości, gdyż powyższe to tylko mój głos w dyskusji. Pozdrawiam.
smak56
* * * *

* * * *
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
Chmara ludzi sprawi, że zlot będzie mało rodzinny. Dobrze się znamy bo jest nas niedużo. Gdyby na zlot przyjechało 500 osób, to paradoksalnie nie było by z kim gadać.
W 2011 mnie nie było, ale w 2010 było super, a było tylko kilkanaście załóg. A Pand na spot regionalny przyjeżdża tyle co Linei na krajowy.
W 2011 mnie nie było, ale w 2010 było super, a było tylko kilkanaście załóg. A Pand na spot regionalny przyjeżdża tyle co Linei na krajowy.
- mireks
- klubowicz
- Przebieg: 159000
- Silnik: 2.0 Multijet
- Rocznik: 2012
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
- Kontakt:
Pandziarze to naprawdę świetni ludzie. Miałem okazję spotkać sie z ich delegacją razem z Jerym gdy promowaliśmy nasz klub w redakcji AutoŚwiata.
Uważam jednak, że powinniśmy zorganizować zlot w naszym gronie z tego względu, że będzie bardziej swojsko i sympatycznie. Niezależnie od liczby załóg LKP będzie nas w sam raz wystarczająca ilość, aby z każdym zamienić słowo i się poznać. Połączenie dwóch zlotów spowduje, że impreza przeobrazi się w wielki zlot na 100-120 osób i cała atmosfera pryśnie.
Wybór poddaje osądowi szanownego gremium lecz już teraz trzeba stwierdzić, że Sulejów nas nie pomieści w takim dużym łączonym gronie
Uważam jednak, że powinniśmy zorganizować zlot w naszym gronie z tego względu, że będzie bardziej swojsko i sympatycznie. Niezależnie od liczby załóg LKP będzie nas w sam raz wystarczająca ilość, aby z każdym zamienić słowo i się poznać. Połączenie dwóch zlotów spowduje, że impreza przeobrazi się w wielki zlot na 100-120 osób i cała atmosfera pryśnie.
Wybór poddaje osądowi szanownego gremium lecz już teraz trzeba stwierdzić, że Sulejów nas nie pomieści w takim dużym łączonym gronie

- ślimak
- Administrator
- Przebieg: 7000
- Silnik: 2.0 HYBRID
- Rocznik: 2022
- Podziękował: 553 razy
- Otrzymał podziękowań: 441 razy
- Kontakt:
Każdy klub ma swoje prawa i obyczaje. Znamy ludzi z Pandy i wiemy że są Ok. Jednak wolał bym we własnym gronie się spotkać. Jeżeli chcecie to napiszę do tych ośrodków i zobaczymy co odpiszą. Moje skromne zdanie to. ANPOL znany fajny ale zajęty. W Borkach byliśmy i też źle nie było - mieliśmy bardzo dużą swobodę. Może BORKI nie były by takie złe ?
- ślimak
- Administrator
- Przebieg: 7000
- Silnik: 2.0 HYBRID
- Rocznik: 2022
- Podziękował: 553 razy
- Otrzymał podziękowań: 441 razy
- Kontakt:
III Ogólnopolski Zlot Linea Klub Polska 2012 r.
Jeżeli wyrażasz chęć przybycia na zlot wpisz się na listę. Jest to niezbędne do tego aby rozpocząć poszukiwania ośrodka( a w zasadzie jego możliwości noclegowych). Podajemy nick-liczbę osób - liczba dni (gdzie 1 dzień to sobota,niedziela. 2 dni to piątek,sobota,niedziela chodzi o noclegi) Niedziela dzień wyjazdowy . Podkreślam, że jest to lista orientacyjna.
1. Ślimak - 1 - 1
1. Ślimak - 1 - 1
- Messonline
- klubowicz
- Przebieg: 197000
- Silnik: 1,3 16v MJ 90KM
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy