Wszystkim gaziarzom życzę milionów km na tańszym paliwie sam miałem punto i jeżdziłem - teraz jeżdzę mniej i zostaje przy bezołowiowej i chyba nie przekroczę rekordu nakręcanych km. w ciągu roku czyli 4.000 tyś . Ps może kiedyś będzie chętny na auto bez gazu z przebiegiem 60000 tyś za 8mio - letnie auto
Ostatnio zmieniony 19 sty 2012, 19:25 przez daro70, łącznie zmieniany 1 raz.
daro189 pisze:emmer, rafcio082, mi nie chodzi o przełączanie na gaz a przełączenie instalacji na benzynę, np. gdy już gazu nam zabraknie lub chcemy ponownie uruchomić silnik po dłuższym postoju
Jak gazu zabraknie to sam przełączy się na benzynę, a jeżeli chciałbyś to zrobić manualnie to to małe kółeczko w rogu pod diodkami to przycisk monostabilny, naciskamy i już.
O.K .. to od początku.
Auto odebrałem dzisiaj, zrobiłem potem niewiele, bo jakieś 60 km.
Samochód na gazie pracuje identycznie tak samo jak na benzynie. Żeby nie kolor diody na guziczku, to nie potrafił bym odróżnić kiedy na jakim paliwie się aktualnie poruszam.
I z tego jestem bardzo zadowolony.
Natomiast żeby nie było tak kolorowo, to po dokładnym przyjrzeniu się temu co jest pod maską, to muszę stwierdzić że estetyka montażu pozostawia wiele do życzenia.
Wszędzie pełno kabelków powtykanych byle jak i byle gdzie, i pospinanych tyrtyrkami.
Ogólny nieład i bałagan, i zrobione aby było.
Będę to sobie poprawiał raczej we własnym zakresie, i dopiero jak zrobi się cieplej.
Reasumując:
Działa świetnie
Wygląda tak sobie
No i jeszcze parę zdjęć:
[ Dodano: |19 Sty 2012|, o 17:46 ] emmer jeżeli się upierasz to dam Ci namiary do tej firmy, ale obejrzyj dokładnie zdjęcia, i zastanów się.
Może trochę przesadzam, ale przez ten bajzel pod maską jestem w tym momencie dość sceptycznie do nich nastawiony.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tez miałem 30 C, ale podnisłem na 35. wiosną opuszcze na 30.
Tomek rzeczywiście trochę nie popsiali się zeby to ładnie schować. ale najwazniejsze że jeździ ok. wlew w tym miejscu jest troche niekorzystny, bo jak jest taka pogoda to strasznie usyfiony (dobrze ze to nie my odkrecamy:)) i nie raz cięzko sie go wyciąga. trzeba deczko podpilowac dookoła brzegi korka. jednak podziekuje za namiar. pozostane przy swoim magiku
jak chcesz to wrzuc foty na forum LPG - dostaniesz opinie o instalacji.