Macie w planach zagazować auto ?
- Rafcio
- Moderator
- Przebieg: 130000
- Silnik: 1.4 Turbo 120KM
- Rocznik: 2013
- Podziękował: 332 razy
- Otrzymał podziękowań: 164 razy
Masz rację tylko przy takim czekaniu na pewno zapuścisz korzenieTrochę się obawiam żeby niechcący nie zrobili jakiegoś kuku mojej Linie, dlatego poważnie rozważam zostanie w warsztacie na czas montażu i patrzenie na ręce monterom.

OPEL ZAFIRA TOURER
1.4 Turbo 120KM Benzyna
1.4 Turbo 120KM Benzyna

- Rafcio
- Moderator
- Przebieg: 130000
- Silnik: 1.4 Turbo 120KM
- Rocznik: 2013
- Podziękował: 332 razy
- Otrzymał podziękowań: 164 razy
Dzisiaj oddałem linę do zagazowania.
Kolektor zdejmują do nawiertów, i co jeszcze ważne ustawiają później instalację podczas jazdy a nie jak poniektóre warsztaty na postoju
Odnośnie sprzętu:
Stag 300 ISA 2
Reduktor Zavoli
Wtryskiwacze Valtek
Trochę myślałem nad zmianą wtryskiwaczy na jakąś inną markę ale mówił że dawają tylko Valtek i Magic Jet ale mówił że Magic- Jet-y bywają awaryjne a na Valteki ponoć te najnowsze jeszcze żadnych reklamacji nie miał.
Więc zdecydowałem Valteki a zresztą mam 2 lata gwarancji lub 40 tyś także w razie czego będą zmieniać na coś innego.
Ale jestem dobrej myśli bo oddałem linę do najlepszego gaziarza w mojej okolicy, mówił że T-Jety już przerabiał i nie miał z nimi problemów.
Kolektor zdejmują do nawiertów, i co jeszcze ważne ustawiają później instalację podczas jazdy a nie jak poniektóre warsztaty na postoju
Odnośnie sprzętu:
Stag 300 ISA 2
Reduktor Zavoli
Wtryskiwacze Valtek
Trochę myślałem nad zmianą wtryskiwaczy na jakąś inną markę ale mówił że dawają tylko Valtek i Magic Jet ale mówił że Magic- Jet-y bywają awaryjne a na Valteki ponoć te najnowsze jeszcze żadnych reklamacji nie miał.
Więc zdecydowałem Valteki a zresztą mam 2 lata gwarancji lub 40 tyś także w razie czego będą zmieniać na coś innego.
Ale jestem dobrej myśli bo oddałem linę do najlepszego gaziarza w mojej okolicy, mówił że T-Jety już przerabiał i nie miał z nimi problemów.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2012, 16:54 przez Rafcio, łącznie zmieniany 1 raz.
OPEL ZAFIRA TOURER
1.4 Turbo 120KM Benzyna
1.4 Turbo 120KM Benzyna

- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy