Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Przesmarowałem dzisiaj uszczelki w drzwiach oraz w bagażniku specyfikiem do konserwacji uszczelek gumowych który również zapobiega zamarzaniu wody oraz przesmarowałem smarem w silikonie zamki w drzwiach i bagażniku (tak zapobiegawczo) a na koniec umyłem autko z włoskowaniem i nabłyszczaniem. Wymieniłem komplet żarówek H1 bo mi się jedna przepaliła (na stacji Orlen mieli tylko marki Tungsram) Zauważyłem że na wykończeniu jest również prawa żarówka przy rejestracji czasem nie świeci, wystarczy popukać i światłość wraca ale wymienię ją dopiero jak mi padnie.
Sympatyk forum :-)
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
A powiedzcie mi czy jest to normalne. Po powrocie do domu zabrałem się do wymiany żarówki od strony akumulatora, męcząc się tam bo jest bardzo mało miejsca bez wyjmowania akumulatora chcąc nie chcąc dokonałem się zbiorniczka na płyn chłodzący ku mojemu zdziwieniu był bardzo ciepły jak i przewody wychodzące z niego natomiast wszystko inne ,cała otoczka była chłodna
Sympatyk forum :-)
- karollino
- klubowicz
- Przebieg: 225000
- Silnik: 1,4 77KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 110 razy
- Otrzymał podziękowań: 98 razy
No i TOmek po raz kolejny sprawił że czerwienię się ze wstydu...
Napisz, proszę, że podrasowałeś to zdjęcie w Photoshopie... Ten blask lakieru na masce i dachu - miodzio, ale to nei może być real.
Napisz, proszę, że podrasowałeś to zdjęcie w Photoshopie... Ten blask lakieru na masce i dachu - miodzio, ale to nei może być real.
Fiat Linea Dynamic:
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 344 razy
- Otrzymał podziękowań: 957 razy
- Kontakt:
buhert, ciężko będzie cokolwiek napisać odnośnie kosztów, bo to będzie naprawiane z OC sprawcy a rozliczać się będę bezgotówkowo
Wspominałem już gdzieś tutaj na forum, że drugiego dnia świąt babka przytarła mi zderzak z przodu. Szkód zbyt dużo nie ma, bo wygląda na to, że tylko jest zderzak przytarty, ale o jakości wykonania naprawy oczywiście poinformuję, chociaż spodziewam się naprawy na wysokim poziomie 

Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM