Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
- kazgas
- klubowicz
- Przebieg: 85000
- Silnik: 1,4 8V
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Podnośnik zakładam w wyznaczonym miejscu, bo tam jest bezpieczne miejsce.emmer pisze:kazgas, tak sobie spojrzałem na twoja fotę i chciałem zapytać gdzie tam podstawiłes podnośnik? jest w tym miejscu cos przewidzianego do podnoszenia/oparcia podnośnika? bo zamierzam sobie taki zakupic i mnie to zainteresowało.
Jest tylko bardzo ważna jedna rzecz.
Na stopę podnośnika nałożyłem kilka małych skarpet, które zabezpieczają przed porysowaniem lakieru.
Trzeba uważać aby podnośnik był dobrze podłożony bo inaczej może być kłopot.
Poza tym podnośnik kupiony w Biedronce za nieduże pieniądze sprawuje się 3 rok bardzo dobrze
Kazek
- SZAMAN
- klubowicz
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1,4 T-Jet 16v
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
witam.
W sobotę na działce tez już założyłem nowe kółka z zimówkami.Miałem problem z obcieraniem o coś przy skręcie.Faktycznie były to osłony tarcz.Odgiąłem lekko i jest cisza.Koła zimowe mam 15 .Na zimę to dobre.Na kółkach oponki koreańskie ,które mi polecił koleżka z serwisu.Są cichutkie i aż przyjemnie się nimi śmiga.Polecam.Jeśli ktoś będzie zainteresowany to podam nazwę .Poprzednio miałem Fuldy ,ale te sa o niebo cichsze.
Pozdrawiam
W sobotę na działce tez już założyłem nowe kółka z zimówkami.Miałem problem z obcieraniem o coś przy skręcie.Faktycznie były to osłony tarcz.Odgiąłem lekko i jest cisza.Koła zimowe mam 15 .Na zimę to dobre.Na kółkach oponki koreańskie ,które mi polecił koleżka z serwisu.Są cichutkie i aż przyjemnie się nimi śmiga.Polecam.Jeśli ktoś będzie zainteresowany to podam nazwę .Poprzednio miałem Fuldy ,ale te sa o niebo cichsze.
Pozdrawiam
szaman
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Sebastian, kiedyś coś o tym wspominałeś, fajnie ze realizujesz to. Podaj jeszcze cenę takiej przyjemności
Ostatnio zmieniony 15 lis 2011, 20:45 przez cichy, łącznie zmieniany 1 raz.
Sympatyk forum :-)
- Sebastian
- klubowicz
- Przebieg: 35000
- Silnik: 1.4 16v
- Rocznik: 2017
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Koszt to 100 zł taniej niż http://allegro.onet.pl/nakladki-na-lust ... 04331.html" onclick="window.open(this.href);return false; lub
http://allegro.onet.pl/chrom-nakladki-n ... 67958.html" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Dodano: |15 Lis 2011|, o 19:04 ]
Teraz chcę się zabrać za modyfikacje środka Linki mam zamiar zmienić podświetlenie zegarów, mieszek bo mam dziury.
http://allegro.onet.pl/chrom-nakladki-n ... 67958.html" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Dodano: |15 Lis 2011|, o 19:04 ]
Teraz chcę się zabrać za modyfikacje środka Linki mam zamiar zmienić podświetlenie zegarów, mieszek bo mam dziury.
-
- klubowicz
- Przebieg: 90000
- Silnik: 1.4 v8
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 1 raz
Dzisiaj jeszcze był, dałbym zdjęcie kropelek ale mój aparat tego nie ogarniaCoval pisze:rs8, bogatoCiekawe ile utrzyma się na lakierze. Ja mam na zimę 2 warstwy Colli476.
Dzisiaj robiłem zaprawki na masce. Są przetarcia przy lampach i grillu, podobne do tych co niektórzy mieli na klapie bagażnika. Dziwne bo nigdzie nie ma styku, a szczelina jest spora. Nawet na siłę dociskając maskę nic nie przyciera :pomyśli

- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
-
- klubowicz
- Przebieg: 90000
- Silnik: 1.4 v8
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 1 raz
I mnie chyba dopadł syndrom scierania opony, dziś załozyłem zimówki i przy okazji zobaczyłęm letnie i byłem w szoku z jednej strony prawie nie ma w ogole bieżnika, dotyczy to tylko 2 opon przednich. No cóż, chyba kich z zakupu makity;/. Co najważniejsze ofladałem opony na wiosne i było ok a w czerwcu ustawiałem zbieżnosć. Przyczyna zbieznosci czy czegoś innego ?