Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
rs8, bogato
Ciekawe ile utrzyma się na lakierze. Ja mam na zimę 2 warstwy Colli476.
Dzisiaj robiłem zaprawki na masce. Są przetarcia przy lampach i grillu, podobne do tych co niektórzy mieli na klapie bagażnika. Dziwne bo nigdzie nie ma styku, a szczelina jest spora. Nawet na siłę dociskając maskę nic nie przyciera

Dzisiaj robiłem zaprawki na masce. Są przetarcia przy lampach i grillu, podobne do tych co niektórzy mieli na klapie bagażnika. Dziwne bo nigdzie nie ma styku, a szczelina jest spora. Nawet na siłę dociskając maskę nic nie przyciera

- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 344 razy
- Otrzymał podziękowań: 957 razy
- Kontakt:
Usprawniłem działanie czujnika temperatury zewnętrznej, bliżej na ten temat tutaj -> https://www.lineaklubpolska.pl/viewtopi ... 6106#46106" onclick="window.open(this.href);return false;
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8v 77KM
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
emmer, jak się przyjrzysz lub przesuniesz w tamtym rejonie palcem (z boku około 2 cm od dołu) to jest takie wgniecenie w formie trójkąta skierowanego do dołu.
Przedni jest zaraz przy przednim kole a tylni właśnie tak odsunięty od tylnego koła w tym miejscu co kazgas podstawił podnośnik.
Przedni jest zaraz przy przednim kole a tylni właśnie tak odsunięty od tylnego koła w tym miejscu co kazgas podstawił podnośnik.
Odrzucam Waszą rzeczywistość i tworzę sobie własną 

-
Onlinesmak56
- klubowicz
- Przebieg: 285000
- Silnik: 1.3 multijet
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 368 razy
- Otrzymał podziękowań: 621 razy
Q, myślę jednak, że kazgas podstawił go po swojemu. Miejsce, o którym piszesz 
jest około 25-30 cm od tylnego nadkola. Na zdjęciu kazgas ma prawie na środku. W załączeniu moje wczorajszeQ pisze:jest takie wgniecenie w formie trójkąta skierowanego do dołu.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2011, 17:00 przez smak56, łącznie zmieniany 1 raz.
smak56
* * * *

* * * *
- Sebastian
- klubowicz
- Przebieg: 35000
- Silnik: 1.4 16v
- Rocznik: 2017
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Sebastian, a co umieszczasz na tych osłonach?
Coś takiego http://www.roscar.pl/index.php?option=c ... Itemid=478" onclick="window.open(this.href);return false;
nr 5 pasuje mi pod lakier chciałem założyć chromowane jak ma Tomek ale wydaje mi się że przesadziłbym trochę z chromem za dużo bym tego miał.
Zrobię
jak to wygląda.
Coś takiego http://www.roscar.pl/index.php?option=c ... Itemid=478" onclick="window.open(this.href);return false;
nr 5 pasuje mi pod lakier chciałem założyć chromowane jak ma Tomek ale wydaje mi się że przesadziłbym trochę z chromem za dużo bym tego miał.
Zrobię