Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
- Grzehu
- klubowicz
- Przebieg: 75
- Silnik: benzyna 1.4 8V
- Rocznik: 2009
Czas spędzony z LINKA:)
Dzisiaj wiadomo sobota wiec i wolny czas się znalazł:) Odkurzyłem linke a następnie czyszczenie kokpitu i przetarcie na koniec Tablic a w szczególności klubowych ramek:p
Grzechu:)
-
- Nowy
- Przebieg: 22
- Silnik: 1,6 multijet
- Rocznik: 2010
Wziąłem się wczoraj za wymianę żarówki światła pozycyjnego lewy tył (MJ1,6) zgodnie z instrukcją obsługi mojej ślicznotki. Czytam instrukcje, na stronie 163 jest napisane, iż aby wymienić rzeczoną żarówkę należy odkręcić dwie śruby mocujące cały zespół optyczny. Odkręciłem dwie śruby, lampa się nie rusza, ciągnę stukam, pukam, efektów żadnych. W....ny zanurkowałem do środka bagażnika aby dokładnie obejrzeć lampę i cóż się okazało. Zespół optyczny tylny jest mocowany na trzy śruby, po odkręceniu tejże śrubki, cała reszta jest prosta
-
- klubowicz
- Przebieg: 61000
- Silnik: 1,4 8v
- Rocznik: 2009
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Dwie czy trzy śruby jaka to różnica, ot zapomniało się temu co pisał instrukcję. Może w prototypie (o ile taki w ogóle istniał, a mam co do tego wątpliwości) były dwie śruby, ale lipnie się trzymał klosz więc dali trzecią, ale wtedy była już wydrukowana instrukcja.
Octavia 3 1,4 TSI Elegance Brąz Topaz
- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 344 razy
- Otrzymał podziękowań: 957 razy
- Kontakt:
Albo nakrętki "motylki"emmer pisze:zakup sobie kluczyk z przedłóżką

Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
- zdechlak
- klubowicz
- Przebieg: 95000
- Silnik: 1,3 M-jet
- Rocznik: 2007
a ja dziś zmieniłem obuwie swojej lince, umyłem ją, wymieniłem żaróweczki podświetlające sterowanie nawiewem, odkurzyłem, wyczyściłem deske, zakonserwowałem uszczelki, przesmarowałem zamki i najważniejsze
nakleiłem klubowe naklejki na tablice i lepę 
a za chwilę jadę po browarki, siądę obok linki i będę ją podziwiał sącząc zimnego leszka

a za chwilę jadę po browarki, siądę obok linki i będę ją podziwiał sącząc zimnego leszka

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.