Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
Rano jest zimno ale podobno to chwilowo. Prognoza do konca października to ponad 10st. Ja się jeszcze wstrzymam, a jeśli się rozbiję, to znaczy że nie wolno zwlekać z wymianą
[ Dodano: |16 Paź 2011|, o 22:15 ]
Widzę, że ruda atakuje śruby i nakrętki. Mnie pożera już te od hamulców. Trzeba będzie trochę przy tym posiedzieć.

[ Dodano: |16 Paź 2011|, o 22:15 ]
Widzę, że ruda atakuje śruby i nakrętki. Mnie pożera już te od hamulców. Trzeba będzie trochę przy tym posiedzieć.
- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 304 razy
Dosyć ciężko odkręcały mi się śruby w przednich kołach. Jak pojadę na wyważanie to poproszę żeby delikatnie smaru miedziowego dali.Coval pisze:Widzę, że ruda atakuje śruby i nakrętki.
Śnieżka na rdzęsmak56 pisze:Czym malowałeś bębny?

A nic się nie chwaliłeś wcześniej.kylo pisze:Chyba nie jesteś pierwszy, ja zmieniłem w pierwszym tygodniu października, przy okazji przeglądu.
Dzisiaj bardzo miło mi się wracało z pracy. Jednak Turanzy są bardzo głośne. Po założeniu zimówek w moim aucie zrobiło się dużo ciszej.
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Jak wymieniliście teraz to przynajmniej kolejki was ominą przy wymianie ogumienia. Ja niestety przechowuje moje opony 60 km i pewnie na początku listopada je wymienię bo nie bardzo mi się chce jechać po nie a temperatura ma iść w górę więc nie mam parcia
Najlepiej ma Tomek, nie musi korzystać z pomocy innych przy wymianie.

Sympatyk forum :-)
- Bernardito
- klubowicz
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Witam, też jeszcze na głośnych letniakach:) Z nowych rzeczy to mam od paru dni akumulator. Stary (fabryczny) wytrzymał i tak ponad 3,5 roku. W każdym razie jak klęknął to na całego. Zwarcie i po sprawie. Teraz jeżdżę na Topla 50 Ah - a prąd rozruch. to jeżeli dobrze pamiętam 480. W sumie szczęście w nieszczęściu bo jak miał klęknąć to lepiej teraz niż w środku zimy. A i jeszcze jedno - puki co (odpukać w niemalowane) - zniknął problem z błędem poduszki przy 1. rozruchu. Pozdrawiam
LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE
- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 344 razy
- Otrzymał podziękowań: 957 razy
- Kontakt:
A co to, u Was teraz aż tak zimno, że Wam komputer wywala błędy przy odpalaniu ? Bernardito, jeśli Ci wywalał ten błąd pomimo "wysokich" temperatur, to niestety Twój aku już wcześniej Cię informował, że ma dośćTomek pisze:Zmieniłeś akumulator to i zniknął problem z błędami.Bernardito pisze:zniknął problem z błędem poduszki przy 1. rozruchu.
Teraz już będzie bezproblemowo

Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM