No rzesz k#!@# mać ! A specjalnie poprawiłem pakowanie o dodatkowe zabezpieczenie ! Już nie wiem, jak ja mam je pakować, chyba w jakieś mosiężne pudła !himek72 pisze:po rozpakowaniu okazało się że jedna rameczka jest złamana
Pytanie co mi to da... z tą instytucją to jest jak walka z wiatrakami. Jak znam życie to pewnie by powiedzieli, że już było połamane w momencie wysyłania a tak w ogóle to trzeba było towar lepiej zabezpieczyćpawe1_c pisze:Ja bym poszedł do Poczty Polskiej z reklamacją
śłimak, super że się udałoślimak pisze:mwas, Swoje ramki założyłem. Pasują pod te które miałem
mwas żeby Tobie nie przyszło przypadkiem do głowy obwinianie się za tą sytuację, bo zrobiłeś fantastyczną akcję, a krecią robotę robi poczta. Nie dbają o powierzone przesyłki, i co im zrobisz..Pytanie co mi to da... z tą instytucją to jest jak walka z wiatrakami.
Ty to masz łeb chłopie, ja nawet o tym nie pomyślałem ! Rzeczywiście, w razie jak ktoś ma pękniętą, to łatwiej, szybciej i TANIEJ jest nabyć taką u siebie na miejscu, niż czekać na przesyłkę ode mnieTomek pisze:w każdym markecie mógłbym dokupić ramkę za 5 plnów, bo to najpopularniejszy wzór
Wbrew pozorom da dużo. Zwrot kosztów. Jeśli wysłane poleconym to 10x koszt listu zwykłego zwracają. Nie ma tak, że Ci baba w okienku nie uzna... jest uszkodzone to ma być odszkodowanie. To oni muszą Ci udowodnić, że było wcześniej uszkodzone. Szkoda, że nie zostało otwarte przy listonoszu bo wtedy z urzędu by zwrot był.mwas pisze:Pytanie co mi to da... z tą instytucją to jest jak walka z wiatrakami. Jak znam życie to pewnie by powiedzieli, że już było połamane w momencie wysyłania a tak w ogóle to trzeba było towar lepiej zabezpieczyć Trzeba będzie poważnie przemyśleć opcję wysyłania kurierem, tylko wtedy koszty przesyłki będą większe