Podłokietnik
- Bernardito
- klubowicz
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 344 razy
- Otrzymał podziękowań: 957 razy
- Kontakt:
Tak jak pisałem w innym wątku, tak i zrobiłem - w drodze na zlot zakupiłem podłokietnik. Niestety stwierdziłem, że oryginał Fiata jest dla mnie stanowczo za drogi, zdecydowałem się więc na opcję pośrednią, czyli porządny wyrób węgierskiej firmy RATI - kilka postów wcześniej pisałem o nim i o tym, że oficjalnym importerem tego cuda u nas jest firma Tracz & Neuman w Łodzi. Na Allegro są one sprzedawane po 300 zł + koszty przesyłki, na stronie firmy Tracz & Neuman cena to 270 zł + koszt przesyłki. Dlaczego zdecydowałem się go kupić w drodze na zlot ? A to dlatego właśnie, żeby nie pokrywać kosztów przesyłki
Niestety okazało się, że z tą firma nie ma KOMPLETNIE ŻADNEGO kontaktu ! Ani nie odbierają telefonów, ani nie odpowiadają na e-maile. Poszperałem więc nieco w sieci i trafiłem tu -> http://www.podlokietnik.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;. Jest to firma handlująca dokładnie tymi podłokietnikami a koszt u nich wychodzi dokładnie tyle, co w firmie Tracz & Neuman. Różnica jest taka, że do firmy ze strony można się dodzwonić
No i oczywiście, firma również mieści się w Łodzi
Zbytnio się więc nie zastanawiałem i po drodze na zlot zawitałem w tejże firmie, gdzie nabyłem swoje cudo. Powiem wam tylko tyle: nie wiem, jak ja do tej pory mogłem jeździć bez podłokietnika
A tak jako ciekawostkę powiem jeszcze, że firma, która poprzez tą stronę handluje podłokietnikami, to Polmozbyt Skoda w Łodzi
I generalnie polecam u nich zakupy - miła i sprawna obsługa, towar na miejscu i od ręki (dzwoniłem wcześniej, żeby się upewnić, że mają na miejscu model do naszych aut).

Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
mwas, Pogratulować zakupu, jak dotarłem na zlot to już miałeś go założonego, ładnie się prezentuję i widać że pożądany. Natomiast ten co ja mam, zaczął skrzypiec
drugiego już takiego bym nie kupił bo z lekka to drażni ale co chcieć za 170 zł. http://www.lineaklubpolska.pl/viewtopic ... &start=150" onclick="window.open(this.href);return false;

fajna sprawa ten podłokietnik, w jakim by nie był wykonaniu.mwas pisze:Powiem wam tylko tyle: nie wiem, jak ja do tej pory mogłem jeździć bez podłokietnika
Sympatyk forum :-)
- luk006
- klubowicz
- Przebieg: 18972
- Silnik: 1,4 77KM
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Bardzo mi się spodobał ten podłokietnik. Jednak mając na uwadze przedurlopowe wydatki 270 zł. to nie jest mało
.
Czy temat hurtowego zamówienia i negocjacji ceny umarł śmiercią naturalną
Nie chcę się wychylać ale mogę wysłać w imieniu Klubowiczów maila z zapytaniem ile kosztowałby nas podłokietnik przy zamówieniu 5 lub 10 szt. 

Czy temat hurtowego zamówienia i negocjacji ceny umarł śmiercią naturalną

- luk006
- klubowicz
- Przebieg: 18972
- Silnik: 1,4 77KM
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Dzięki Will - zapytanie wysłane.
Na razie jest nas trzech: Jery, Sebastian i ja. Ktoś jeszcze reflektowałby na taki podłokietnik?
Myślę, że przy pięciu sztukach powinien być jakiś zauważalny rabat
.
[ Dodano: |4 Lip 2011|, o 18:53 ]
No to poszaleli - przy zakupie min. 10 sztuk dostaniemy 10% rabatu.
Na razie jest nas trzech: Jery, Sebastian i ja. Ktoś jeszcze reflektowałby na taki podłokietnik?
Myślę, że przy pięciu sztukach powinien być jakiś zauważalny rabat

[ Dodano: |4 Lip 2011|, o 18:53 ]
No to poszaleli - przy zakupie min. 10 sztuk dostaniemy 10% rabatu.