Bo jest na nie zapotrzebowanie. Moje też poszły do góry już ponad 300 złpawe1_c pisze:widzę ze podrożały światełka
Światła Dzienne by Ślimak
- ślimak
- Administrator
- Przebieg: 7000
- Silnik: 2.0 HYBRID
- Rocznik: 2022
- Podziękował: 553 razy
- Otrzymał podziękowań: 441 razy
- Kontakt:
Ale ja mam takieSZAMAN pisze:czekam do jutra bo ma być dostawa świateł dziennych .Poluje na te okrągłe . Jeśli nie będzie takich to zamówię na allegro.
Muszę zobaczyć dzisiaj jak odpina się u mnie grill ,by je założyć.Nówka to zawsze...ciasno.![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
[ Dodano: |20 Maj 2011|, o 12:44 ]
Witam.
No niestety w dostawie do sklepu nie było takich świateł i wybrałem zestaw by Ślimak czyli okrągłe 70 SJ 288E.
Teraz czekam na przesyłkę.
Pozdrawiam

- SZAMAN
- klubowicz
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1,4 T-Jet 16v
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Witam.
Z wielkim bólem i żalem muszę niestety zrezygnować ze zlotu bo w sobotę przyjeżdża ekipa wymieniać okna na działce i nie uda mi się wymknąć.Chętnie poznałbym was ,bo widzę ,ze fajna z was gromadka. Działkę mam nad Jeziorskiem i nie ma szans , żeby się urwać,ale pozdrawiam wszystkich ,którzy tam będą i wypijcie za mnie jakiegoś heinekena lub żywca ,które ..lubię.
Pozdrawiam
Z wielkim bólem i żalem muszę niestety zrezygnować ze zlotu bo w sobotę przyjeżdża ekipa wymieniać okna na działce i nie uda mi się wymknąć.Chętnie poznałbym was ,bo widzę ,ze fajna z was gromadka. Działkę mam nad Jeziorskiem i nie ma szans , żeby się urwać,ale pozdrawiam wszystkich ,którzy tam będą i wypijcie za mnie jakiegoś heinekena lub żywca ,które ..lubię.
Pozdrawiam
szaman
- SZAMAN
- klubowicz
dzięki jestem z wami.
pozdrawiam.
[ Dodano: |30 Maj 2011|, o 09:33 ]
Witam.
Światła do jazdy dziennej juz zamontowałem ,ale nie omieszkam dodać ,ze małego stracha tez miałem.A było tak:
Po nawierceniu i przykręceniu reflektorów,dodam że trzeba zrobić mały dystans , bo inaczej nie zmieści sie między grillem a nadwoziem.
Jak już udało mi się dostosować ta odległość,podłączyłem i...nic.Załączyłem stacyjkę i nie działa.Strach ,ze trzeba będzie demontować i odesłać sprzedawcy,ale coś mnie tknęło ,żeby odpalić silnik i ..jest świeci udało się.
Bajernie wygląda i dzięki za wszystkie podpowiedzi dotyczące tego tematu.
Pozdrawiam.

pozdrawiam.

[ Dodano: |30 Maj 2011|, o 09:33 ]
Witam.
Światła do jazdy dziennej juz zamontowałem ,ale nie omieszkam dodać ,ze małego stracha tez miałem.A było tak:
Po nawierceniu i przykręceniu reflektorów,dodam że trzeba zrobić mały dystans , bo inaczej nie zmieści sie między grillem a nadwoziem.
Jak już udało mi się dostosować ta odległość,podłączyłem i...nic.Załączyłem stacyjkę i nie działa.Strach ,ze trzeba będzie demontować i odesłać sprzedawcy,ale coś mnie tknęło ,żeby odpalić silnik i ..jest świeci udało się.
Bajernie wygląda i dzięki za wszystkie podpowiedzi dotyczące tego tematu.
Pozdrawiam.

szaman
- adamson
- klubowicz
- Przebieg: 41000
- Silnik: 1.4 16V Turbo
- Rocznik: 2018
- Podziękował: 267 razy
- Otrzymał podziękowań: 158 razy
Daj jakieś foto może ?
Ja kupiłem takie http://moto.allegro.pl/swiatla-dzienne- ... 58885.html" onclick="window.open(this.href);return false; .Montaż dziś albo jutro. Też mam trochę stracha, bo jutro mam jechać do ASO na naprawę, a właściwie na ponowne klejenie listew na dachu - jak im to zgłosiłem, to zamówili nowe i będą nowe przyklejać 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FIAT TIPO HB Lounge 1.4 T-jet 120 KM
- SZAMAN
- klubowicz
mam identyczne.Bez problemu możesz montować światła i centralkę.Ja mam tez na gwarancji i myślę ,że będę wyciągał tylko przewód trzeci z zestawu tzn ten ,który łączy się z + postojówek i chyba nie będzie efektu zapalania się ich tylko będą działały postojowe i mijania i nie będą się czepiać.Muszę to w praktyce sprawdzić.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
szaman