ładne z tym że to niebieściutkie obszycie mało praktyczne, szybko będzie brudne. Jak dla mnie napis bym zostawił niebieski natomiast obszycie bym zażyczył sobie czarne bądź jakieś inne ciemniejsze. Ogólnie eleganckie i bardzo ładnie się prezentują
Grzesioklb, wcięło mi posta... no nic trafiłem chyba w konserwację systemu. Superanckie i odważne z tymi obszyciami. Tobie jednak pasowałoby bardziej do autka beżowe - wiem wiem tragedia w utrzymaniu, ale czarne też nie lekko - w sensie znać każde ziarenko piasku. Już się nie mogę doczekać swoich. Zamówiłem mniej odważnie - grafit, obszycie grafit i tylko napis LINEA niebieski jak u Ciebie. Zamawiałem w piątek więc może środa/czwartek będą, nie omieszkam się pochwalić:):):)
Hej, moje już są - były ekspresowo, ale wczoraj mogłem do nich zajrzeć dopiero i się niestety okazało, że wszystkie ok tylko ten kierowcy ma źle zakończone obszycie i się snuje. Zgłosiłem reklamację sprzedawcy i czekam dalej. Spasowane są super to fakt, ale mogłyby być lepiej obszyte. Jak będzie komplet to obfocę:)
Grzesioklb, ciut lepsze mogłoby być - ale u mnie było przerwane w jednym miejscu w dyw. kierowcy obok napisu Linea. Sprzedający jednak to pełna profeska. Właśnie czekam na nowy dywanik kierowcy. Dam znać jak dojdzie - jeżeli wszystko będzie ok to gość dostanie ode mnie mimo tej małej wpadki mega pozytywa:)