o widzisz, warto pomyślećSebastian pisze:Ja już zaklepałem sobie wolne na te dni
Coroczny Ogólnopolski Zlot LKP 2011
-
- klubowicz
- Przebieg: 163000
- Silnik: 1.3 IMA
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 35 razy
Ja myślę, że niewielu jest desperatów którzy przemierzą całą Polskę by spędzić weekend w tak zacnym gronie. Aby zadowolić większość w grę wchodzi środkowa Polska wtedy (teoretycznie) z każdego zakątka Polski można dojechać.
W tym wypadku uprzywilejowani są mieszkańcy centralnej części Polski i mam propozycję by to oni stawiali piwo
na zlocie 
W tym wypadku uprzywilejowani są mieszkańcy centralnej części Polski i mam propozycję by to oni stawiali piwo

Henia ;-) red milano
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8v 77KM
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Jeśli Poznań jest wystarczająco w centrum Polski to proponuję tutaj (25 km od Poznania):Jery pisze:Aby zadowolić większość w grę wchodzi środkowa Polska wtedy (teoretycznie) z każdego zakątka Polski można dojechać.
http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s ... le.webcams" onclick="window.open(this.href);return false;
Szwagier miał tam wieczór kawalerski (fajnie się w paintball pykało

Jest ośrodek z pokojami i domkami do wynajęcia.
Generalnie w połowie czerwca ma mi się rodzina powiększyć więc dalsze wyjazdy nie wchodzą w grę, ale jak by było gdzieś w pobliżu Poznania to na pewno wleciałbym na kilka godzin

Jeśli będzie pod Poznaniem to stawiam kolejkęJery pisze:W tym wypadku uprzywilejowani są mieszkańcy centralnej części Polski i mam propozycję by to oni stawiali piwo na zlocie

Odrzucam Waszą rzeczywistość i tworzę sobie własną