[ Dodano: |8 Gru 2010|, o 10:05 ]
Myślę, że każdy da radępawe1_c pisze:kk25, mówisz ze to nic skomplikowanego i każdy da sobie radę z przeczyszczeniem?

Myślę, że każdy da radępawe1_c pisze:kk25, mówisz ze to nic skomplikowanego i każdy da sobie radę z przeczyszczeniem?
Jest załozony temat : szybkie czyszczenie przepustnicy, tam dowiesz się wszystkiego kliknijTUTAJ jak i TUTAJ powiem Ci jeszcze że po czyszczeniu trzeba zrobić restart komputera ale to już tylko w serwisieFinney pisze:chciałbym aby ktoś wytłumaczył mi jak mniej więcej dobrać się do tego i wyczyścić to.
tak samo mam, a w ASO powiedzieli mi że tak to jest jak się robi krótkie odcinki a ja do pracy mam 11 km w mieście. Piszesz że Tobie kilka razy zgasł aż takiego hardkoru nie miałem. Masz autko na gwarancji wiec nie zaszkodzi zrobić to co will mówi.Q pisze:U mnie falowanie zaczyna się jak jest poniżej -6 do -10 na zewnątrz i dużo miejskiej jazdy - po dłuższej trasie jest spokój przez 2-3 dni nawet na dużym mrozie bo układ się wygrzeje i większość spłynie.
jeśli nie czujnik to nic Ci nie zdziałają po prostu nasze 1.4 77km tak maja na pocieszenie ten problem występuje również w Grande Punto.will pisze: przyzwyczaisz się a serwis raczej nie pomoże chyba że faktycznie masz uwalony któryś z czujników wtedy wymiana nie zaszkodzi.