Żona wymyśliła (znowu ), że jest to takie owalne wgłębienie przy zegarze prędkościomierza w którym są jakieś 2 kontrolki (lewy dolny róg „pulpitu zegarów”)
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę"
Konkurs wygrywa żona krakus02
Co prawda chodzi o prawe wgłębienie na kontrolki, ale są one identyczne i nie wiedząc pod jakim kątem zostało zrobione foto można tylko zgadywać o które chodzi - więc myślę że możemy uznać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niestety powinienem UNIEWAŻNIĆ tą edycję fotozagadki
Odpowiedź dlaczego :
Przedstawiony na zdjęciu element przez kolegę Q niestety NIE JEST wspólnym elementem wszystkich FIATÓW LINEA.
Nie wszystkie mają tak wykonany licznik i tym samym nie mają takich wnęk co uniemożliwia właścicielom odgadnięcie, a tym samym udział w 100% w zabawie.
Potraktujemy to jednak za "pierwszy raz" i następny się nie powtórzy
Na zdjęciu poniżej licznik bez ramek (ja taki mam, ale tu nie o mnie chodzi tylko o ogół)
Gratuluję Q pomysłu
To tyle.
Ps. czekam na zdjęcie od zwycięzcy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ślimak - tu mnie zaskoczyłeś - przed rozpoczęciem konkursu przejrzałem jeszcze temat "Przebieg" na forum i wszystkie tablice zegarów (skadrowane tak że widać te miejsca) zawierały te wgłębienia (zarówno w wersji ACTIVE jak i Dynamic) więc uznałem że wszyscy tak mają..
Niemniej przepraszam wszystkich nie posiadających elementu będącego przedmiotem zagadki i życzę powodzenia w następnych konkursach.
Jeszcze raz dla zwycięzcy.
Odrzucam Waszą rzeczywistość i tworzę sobie własną