Zima Zima
-
- klubowicz
- Przebieg: 61000
- Silnik: 1,4 8v
- Rocznik: 2009
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
No powiem, że kapselki wyglądają cudo i może sobie takie sprawię (żeby nie czepiać plastików z marketu).pawe1_c pisze:tak kolego to ja przed wejściem do PZM tam można mnie często spotkać. alumów nie mam, są to oryginalne kapsę które z daleka wyglądają jak alumyA we czwartek to kolega nie bywał pod PZM na Prusa (srebrna Linka na firmowych alu z lepą na zderzaku)?
Octavia 3 1,4 TSI Elegance Brąz Topaz
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
Dzisiaj za cholerę nie mogłem wyjechać z pracy. Było pod górkę (jak to w życiu) i lód na jezdni. Zrobił się za mną korek, ale jakoś się udało. Niestety trochę śmierdziało sprzęgło. Przede mną stało Renault Megane z kontrolą trakcji. Trochę go poszarpało, ale ruszył bez problemu. Nie jestem fanem elektronicznych wspomagaczy kierowcy, ale w takich warunkach jest to przydatna rzecz.
-
- klubowicz
- Przebieg: 15
- Silnik: 1.6 MultiJet 105
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Radeon
- klubowicz
- Przebieg: 38999
- Silnik: 1.4 8v
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Masz rację, wygląda jak był mniał srebrne listwy na drzwiach. Swoją drogą ciekawe czy można takie listwy sobie dokupić? U mnie w ASO "Torital Toruń" powiedzieli że nie ma takiej możliwości, ale nie chce mi się za bardzo w to wierzyć. Pare razy już mnie wprowadzili w błąd. Myślę że koledzy macie większą wiedzę w tym temaciewojciechowski pisze:mpsfc twoja linea wygląda na Emotiona, ten śnieg osadził się na listwach na drzwiach

- Radeon
- klubowicz
Dopiero kupiłem osłonę kilka dni temu i jeszcze nie zamocowałem, ale zderzakiem nie zdarzyło mi się jeszcze o nic zachaczyć. Co innego w poprzednim aucie gdzie robiłem za podwórkowy pług.jay_21 pisze:często przycieracie o coś osłoną silnika/zderzakiem/podwoziem tą zimową porą?
Jakby kogoś interesowało co to za auto, dorzucam fotki

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 gru 2010, 20:35 przez Radeon, łącznie zmieniany 3 razy.
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
Ja robię za pług na osiedlu. Na moje zadupie to chyba trzeba drogowcom zaproszenie wysyłać, a na drogę rzucać kwiaty. Ale wracając do osłony, na śnieżnych koleinach przyciera bez przerwy. Z tym że tworzywo pod wpływem ciepła silnika nieco się chyba rozciągnęło i osłona wisi niżej niż jak była nowa. Ale mimo tego nadal jest na swoim miejscu, jeszcze się nie połamała. Ze strat to jak pisałem wyżej mam nieco mniej sprzęgłajay_21 pisze:A ja mam pytanie z innej beczki.. często przycieracie o coś osłoną silnika/zderzakiem/podwoziem tą zimową porą? Moja osłona nie ma lekko tej zimyNo i czy ktoś zanotował jakieś straty tej zimy?

Ja za to, widzę tutaj ukłon w kierunku Mini Coopera, ten biały dachwojciechowski pisze:mpsfc twoja linea wygląda na Emotiona, ten śnieg osadził się na listwach na drzwiach

[ Dodano: |14 Gru 2010|, o 20:43 ]
Radeon, tą Betą byś przez moje osiedle nie przejechał. Przesiadka z rzędowej 6tki do Linki 8v nie była dla Ciebie dramatem?
- Radeon
- klubowicz
I tu Cię zadziwię. Mam sentyment do fiata!!! Pozatym marzyłem zawsze o nowej furze a fiat pozwolił mi to marzenie zrealizować. Jedynie czego żałuję to 8v zamiast 16v T-JET. No ale w kredycie zaoferowali mi tylko 8v. Nawiązując jeszcze do ogólnego tematu "Zima Zima" z tylnym napędem jest zaj.....a zabawaCoval pisze:Przesiadka z rzędowej 6tki do Linki 8v nie była dla Ciebie dramatem?

Fiat 126p 1978r, Fiat 126elx 1998r, Fiat Uno 1,0 1996r, Ford Fiesta 1,6 xR2i 1989r, BMW e34 525i 1988r, FIAT LINEA 2009r 

-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8v 77KM
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Do tematu - u mnie na osiedlu jest takie fajne bardzo szerokie zakole - dziś widziałem że nie tylko ja lubię sobie tam zrobić "testowy poślizg".
Swoją drogą to dobrze jest wykorzystać panującą aurę i przejechać się na duży parking jakiegoś supermarketu po godzinach otwarcia - zabawa naprawdę przednia, a przy okazji pozwala wyczuć autko i nauczyć się prawidłowych odruchów w przypadku poślizgu na drodze - zeszłej zimy miałem sytuację z której linka mogłaby nie wyjść cało bez wcześniejszych "doświadczeń".
Swoją drogą to dobrze jest wykorzystać panującą aurę i przejechać się na duży parking jakiegoś supermarketu po godzinach otwarcia - zabawa naprawdę przednia, a przy okazji pozwala wyczuć autko i nauczyć się prawidłowych odruchów w przypadku poślizgu na drodze - zeszłej zimy miałem sytuację z której linka mogłaby nie wyjść cało bez wcześniejszych "doświadczeń".
-
- klubowicz
- Przebieg: 15
- Silnik: 1.6 MultiJet 105
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Pamiętacie zdjęcia linki pod śniegiem które zrobiłem 02-12-2010r. dzisiaj szedłem tą ulicą a ta sama linka jest tam nadal zakopana
Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 13:24 przez cichy, łącznie zmieniany 1 raz.
Sympatyk forum :-)