Coroczny Ogólnopolski Zlot LKP 2011
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- Hummel
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2009
Co prawda z uwagi na pracę nie byłem na ostatnim zlocie, ale wtrącę swoje trzy grosze.
Może trzeba by z miejscem zrobić tak jak z terminem. Po prostu ustalić na sztywno też miejsce. Toruń, Borki nawet Zakopane byle było wiadomo w góry kiedy i gdzie. Aczkolwiek myślę, że spotkania tego typu należało by organizować tak w miarę po środku , ale to tylko moje zdanie.
Pozdrawiam
Może trzeba by z miejscem zrobić tak jak z terminem. Po prostu ustalić na sztywno też miejsce. Toruń, Borki nawet Zakopane byle było wiadomo w góry kiedy i gdzie. Aczkolwiek myślę, że spotkania tego typu należało by organizować tak w miarę po środku , ale to tylko moje zdanie.
Pozdrawiam
- krzyspi
- klubowicz
- Przebieg: 110250
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2008
jak dla mnie to tak jak już ktoś wspominał - termin ustalony na stałe a miejsca jak najbardziej powinny się zmieniać...mamy co w naszym kraju zwiedzać i zawsze dla kogoś innego by było bliżej dojechać,a i zawsze to większa promocja klubu jak w większej ilości miejsc będziemy się pokazywać bo uwagę napewno zwrócimy...
"Będziemy wiecznie gnać.. ...nie próbuj nas zatrzymać... ...BO DROGA TO NASZ DOM"